reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

To powiem wam ze czuje się oszukana, bo gin mi to usg zalecił zrobić i muszę prywatnie. 180zł w błoto ze tak powiem. Jak trzeba to trzeba, ale skoro mam lekarza prowadzącego ciąże w NFZ, to nie rozumiem sytuacji. W pierwszej ciąży robiłam przed 10 tygodniem, ale to było ponad 4lata temu wiec stwierdziłam, że coś się zmieniło. Wrrr

Chociaż czytam właśnie na portalu poradnikzdroeie, że usg przed 10tyg nie jest refundowane. Może zaradniejsi lekarze jakoś to ogarniają formalnie, sama nie wiem.
Ja na kazdej wizycie na nfz mam robione usg. A jest aparat do usg w gabinecie?

reklama
Dziewczyny ja w 6 tc1d miałam tylko pęcherzyk bez zarodka,w 7t.0d mały zarodek i podobno wyglądający na 6 tygodni ! A w 7t5d zarodek idealny z wymiarami z OM. Nie wiem jak to możliwe ,ale wiem że należy olać te tabelki [emoji5]

reklama
Mnie tak wczoraj złapało i też się zastanawiałam czy to normalne. Przeważnie jak się zmęczę, bo latam za dzieckiem... Myślę że to dalej jakieś rozciąganie macicy czy coś.
No jak leże to nie czuję jak pochodzę i właśnie coś porobie. Mam nadzieję że to tylko. Nie jest to jakiś ból mocny i długotrwały ale jest. Myślę właśnie że to chyba macica

Do góry