reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Hej u nas już lepiej z pogoda bo wczoraj to można zwariować było.

Ja wizytę mam 12.06 i to pierwsza :)

Witam nowe osoby im więcej tym lepiej ;)

reklama
Jaka dzielnica ? Bo ja jestem z Marek na granicy Białołęki ..miałam z synem taki termin jak ty ,wyskoczył 14-ego [emoji4]
Ja zupełnie z drugiej strony, Wola/Bemowo ;)

Inka, kciuki za wizytę :)
Ja miałam wczoraj usg, myślałam że nie wyrobię czekając, szczególnie że zaczęłam trochę plamić.

Chyba włączyła mi się panika od 2 dni czuje usisk na pęcherz więcej sikam. W nocy co prawda tylko 2 razy wstałam ale co trochę czuje że muszę i tylko trochę wysikam.

Jak tam samopoczucie dziewczęta?[emoji3]dla mnie coś nowego bo mnie brzuch czasem zakuwa po jednej i drugiej stronie.
Samopoczucie było dobre, ale sie skończyło. Poszłam rozpalić w piecu i momentalnie aż poczułam jak mi ciśnienie skoczylo. Zmierzylam sobie i faktycznie jak na mnie to wysokie, do tego puls 108, az czuje jak mi serce wali.

reklama
Do góry