reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Siemanko w niedziele. W Warszawie super pogoda. Wzięliśmy syna na rower ale po przejechaniu kawałka zaczął mnie brzuch mocno bolec na dole wiec się przestraszylam i zrezygnowałam... czekam na nich w kawiarni...
Ja nadal nie zapisałam się na wizytę. Muszę jutro się zmobilizować. Chyba trochę żyje w wyparciu i odwlekam nieuniknione.
Nadal mam gorszy humor, czasem się polepsza. Hormony chyba robią swoje.

A wy dziś jakie aktywności sobie fundujecie?
O wreszcie ktoś z moich stron [emoji4] Ja dziś na komunii i aktywność siedzenia za stołem i ciągłego jedzenia [emoji16][emoji23]

Jeeenyyy jak mnie wkurzają ludzie dookoła. Bratowa nie podnoś dziecka, przykaciółka jak jek napisałam, ze jem sobie nalesnika z dzemem "noo bedziesz pozniej tego żałowac" (ze przytyje duzo). Mama to mama, ale to samo "nie siedz tak, noga na noge". Siostra "tylko nie pal papierosow" . Niee jestem taka tepa dzida, ze 5 lat sie starałam o dziecko a teraz bede je zatruwac fajkami. ( przed ciaza tez nie paliłam, czasami mi sie zdazylo raz na ruski rok).
To mój mąż mnie tak nie "traktuje" jak reszta. Złote rady, jakbym swojego rozumu nie miała.

hej dziewczyny ja już po pracy teraz relaks w domciu czuje się rewelacyjnie tak jak w poprzednich ciążach nie wiem czy mnie dopisalo do tabelki możecie sprawdzic

Oficjalnie mam przekicane...jest u mnie godzina 22:45 a ja wygoniłam męża z łóżka w celu przygotowania steka...choć zgodziłabym sie na cała krowę. Główny apetyt tej ciąży: mięso!

Oficjalnie mam przekicane...jest u mnie godzina 22:45 a ja wygoniłam męża z łóżka w celu przygotowania steka...choć zgodziłabym sie na cała krowę. Główny apetyt tej ciąży: mięso!
Zazdroszczę apetytu[emoji3]ja wczoraj zjadłam kolacja po czym tak mnie zmdlilo że wiadomo co się stało także u mnie taka sytuacja[emoji16]

reklama
Witam wszystkie mamusie[emoji3]u mnie piękna pogoda!! Aplikacja pokazuje mi 8tydz i 1 dzien, jutro USG nie mogę się doczekać [emoji6]zaraz wychodze do pracy dziś do 17.mdlosci atakują znów.milego dnia[emoji8]

Do góry