MojrAnka
Fanka BB :)
To ja też poproszę 39 lat, OM31 marca, termin porodu 7 stycznia, trzecie dziecko.A ostatnia miesiączka bo to jest potrzebne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja też poproszę 39 lat, OM31 marca, termin porodu 7 stycznia, trzecie dziecko.A ostatnia miesiączka bo to jest potrzebne
O wreszcie ktoś z moich stron [emoji4] Ja dziś na komunii i aktywność siedzenia za stołem i ciągłego jedzenia [emoji16][emoji23]Siemanko w niedziele. W Warszawie super pogoda. Wzięliśmy syna na rower ale po przejechaniu kawałka zaczął mnie brzuch mocno bolec na dole wiec się przestraszylam i zrezygnowałam... czekam na nich w kawiarni...
Ja nadal nie zapisałam się na wizytę. Muszę jutro się zmobilizować. Chyba trochę żyje w wyparciu i odwlekam nieuniknione.
Nadal mam gorszy humor, czasem się polepsza. Hormony chyba robią swoje.
A wy dziś jakie aktywności sobie fundujecie?
hej dziewczyny ja już po pracy teraz relaks w domciu czuje się rewelacyjnie tak jak w poprzednich ciążach nie wiem czy mnie dopisalo do tabelki możecie sprawdzic
Zazdroszczę apetytu[emoji3]ja wczoraj zjadłam kolacja po czym tak mnie zmdlilo że wiadomo co się stało także u mnie taka sytuacja[emoji16]Oficjalnie mam przekicane...jest u mnie godzina 22:45 a ja wygoniłam męża z łóżka w celu przygotowania steka...choć zgodziłabym sie na cała krowę. Główny apetyt tej ciąży: mięso!