reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Heej. Mi jeden pokazuje 6t2s, a drugi, że 7 tydzień [emoji848][emoji848]
Tez tak macie, ze jak wstajecie nagle z łózka to robi Wam sie ciemno przed oczami?

reklama
Heej. Mi jeden pokazuje 6t2s, a drugi, że 7 tydzień [emoji848][emoji848]
Tez tak macie, ze jak wstajecie nagle z łózka to robi Wam sie ciemno przed oczami?
Cześć :) Też tak mam, nauczyłam się wstawać powoli. I apropos wczorajszych rozmów to ssanie w żołądku też mnie dotyczy :laugh2:

Hej [emoji4] a u mnie dzisiaj straszna męka bo ide na badania, wiec musze byc na czczo a ssanie mnie wykonczy [emoji23] poza tym musze tez oddac mocz i tak trzymam bo jeszcze za wczesnie, dopiero ok 8:30 jade [emoji24]

Hej [emoji4] a u mnie dzisiaj straszna męka bo ide na badania, wiec musze byc na czczo a ssanie mnie wykonczy [emoji23] poza tym musze tez oddac mocz i tak trzymam bo jeszcze za wczesnie, dopiero ok 8:30 jade [emoji24]
Przeżywałam to w piątek[emoji3]przez ssanie musiałam jechać wcześniej a planowałam około 9 jak kolejka się uluzni.

Przeżywałam to w piątek[emoji3]przez ssanie musiałam jechać wcześniej a planowałam około 9 jak kolejka się uluzni.
U mnie na szczęście nie powinno byc kolejki, ale wezme cos do przegryzienia po badaniach ze soba [emoji2]
U mnie dzis piekna pogoda, moze poczytam książkę w ogrodzie [emoji4] dzisiaj moj pierwszy dzien na zwolnieniu.

U mnie na szczęście nie powinno byc kolejki, ale wezme cos do przegryzienia po badaniach ze soba [emoji2]
U mnie dzis piekna pogoda, moze poczytam książkę w ogrodzie [emoji4] dzisiaj moj pierwszy dzien na zwolnieniu.
A który tydzień masz?ja idę jutro tak gdzieś około 9 jestem i zastanawiam się czy mi da już kiepsko się czuje ciagle

reklama
Do góry