reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Heej. Mi jeden pokazuje 6t2s, a drugi, że 7 tydzień [emoji848][emoji848]
Tez tak macie, ze jak wstajecie nagle z łózka to robi Wam sie ciemno przed oczami?

reklama
Heej. Mi jeden pokazuje 6t2s, a drugi, że 7 tydzień [emoji848][emoji848]
Tez tak macie, ze jak wstajecie nagle z łózka to robi Wam sie ciemno przed oczami?
Cześć :) Też tak mam, nauczyłam się wstawać powoli. I apropos wczorajszych rozmów to ssanie w żołądku też mnie dotyczy :laugh2:

Hej [emoji4] a u mnie dzisiaj straszna męka bo ide na badania, wiec musze byc na czczo a ssanie mnie wykonczy [emoji23] poza tym musze tez oddac mocz i tak trzymam bo jeszcze za wczesnie, dopiero ok 8:30 jade [emoji24]

Hej [emoji4] a u mnie dzisiaj straszna męka bo ide na badania, wiec musze byc na czczo a ssanie mnie wykonczy [emoji23] poza tym musze tez oddac mocz i tak trzymam bo jeszcze za wczesnie, dopiero ok 8:30 jade [emoji24]
Przeżywałam to w piątek[emoji3]przez ssanie musiałam jechać wcześniej a planowałam około 9 jak kolejka się uluzni.

Przeżywałam to w piątek[emoji3]przez ssanie musiałam jechać wcześniej a planowałam około 9 jak kolejka się uluzni.
U mnie na szczęście nie powinno byc kolejki, ale wezme cos do przegryzienia po badaniach ze soba [emoji2]
U mnie dzis piekna pogoda, moze poczytam książkę w ogrodzie [emoji4] dzisiaj moj pierwszy dzien na zwolnieniu.

U mnie na szczęście nie powinno byc kolejki, ale wezme cos do przegryzienia po badaniach ze soba [emoji2]
U mnie dzis piekna pogoda, moze poczytam książkę w ogrodzie [emoji4] dzisiaj moj pierwszy dzien na zwolnieniu.
A który tydzień masz?ja idę jutro tak gdzieś około 9 jestem i zastanawiam się czy mi da już kiepsko się czuje ciagle

reklama
Do góry