reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Hej laski ja jeszcze bez dolegliwości ale za to z różnymi nastrojami ... jakoś przez 8.5 lat była tylko córka i teraz ciężko się nastawić że będzie kolejne bobo. Razem z mężem prowadzimy firmę i nie mieliśmy nigdy pomocy za dużo bo rodzice pracujący a pozatym mieszkają kawałek drogi ...Mam nadzieję że ten nastrojami minie...

Jeeenyyy jak mnie wkurzają ludzie dookoła. Bratowa nie podnoś dziecka, przykaciółka jak jek napisałam, ze jem sobie nalesnika z dzemem "noo bedziesz pozniej tego żałowac" (ze przytyje duzo). Mama to mama, ale to samo "nie siedz tak, noga na noge". Siostra "tylko nie pal papierosow" . Niee jestem taka tepa dzida, ze 5 lat sie starałam o dziecko a teraz bede je zatruwac fajkami. ( przed ciaza tez nie paliłam, czasami mi sie zdazylo raz na ruski rok).
To mój mąż mnie tak nie "traktuje" jak reszta. Złote rady, jakbym swojego rozumu nie miała.
Bo pierwsze, to dlatego. Przy trzecim nikt się nawet nie wysila ;)

Bo pierwsze, to dlatego. Przy trzecim nikt się nawet nie wysila ;)
Sama będę mieć pierwsze za bardzo nie wiem na ile sobie mogę pozwolić.boje się za coś zrobię co wpłynie źle na na dziecko. Np boje się włosy pomalować farbą[emoji16]dla kogoś może być śmieszne[emoji3]

Hej [emoji4] a u mnie dzisiaj straszna męka bo ide na badania, wiec musze byc na czczo a ssanie mnie wykonczy [emoji23] poza tym musze tez oddac mocz i tak trzymam bo jeszcze za wczesnie, dopiero ok 8:30 jade [emoji24]
Też właśnie byłam , przezylam jakoś.

Hej Dziewczyny :)
U nas kolejny upalny dzień. Alergia na trawy bardzo mi dokucza i oprócz kataru, potworne swędzenie oczu. Rano odprowadziłam córkę rowerem do szkoły, a potem poszłam z psami do lasu. Mam sporo pracy w domu, więc się biorę do roboty.

Wstałam z dość silnym kłuciem w podbrzuszu i tak czuje do tej pory. Wcześniej tak nie miałam, poza dniami w których wypadała @, na samym początku. Lekarz kazał grzać do niego w razie jakichkolwiek dolegliwości bólowych, ale nie chcę wyjsć na histeryczkę... Wezmę nospę, jak nie przejdzie to pomyślę.

reklama
Sama będę mieć pierwsze za bardzo nie wiem na ile sobie mogę pozwolić.boje się za coś zrobię co wpłynie źle na na dziecko. Np boje się włosy pomalować farbą[emoji16]dla kogoś może być śmieszne[emoji3]
To wcale nie jest śmieszne. Ja nie zamierzam farbowac bo czytałam, że to nie jest wskazane. Z racji wieku mam mnóstwo siwych odrostow ale trudno - wolę tak niż potem mieć do siebie pretensje. Dziewczyny miłego dnia życzę. Ja zaraz lecę do pracy. Na zwolnienie idę od 4 czerwca.

Do góry