reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Marcelina

W ogóle, to stresuje sie tym brakiem objawów u mnie :( śluz mleczny sie pojawił i znikł, mdłości nie mam, zapachy mnie nie drażnią, nawet brzuch już nie boli jak na @ Jedyne co, to ciągłe zmęczenie i uczucue, że stale jestem głodna. Martwię się, żeby wtorkowa wizyta nie ściągnęła mnie za mocno na ziemię :(
Jestem w końcówce 5 tygodnia, wy od kiedy obserwujecie u siebie objawy?

reklama
Marcelina

W ogóle, to stresuje sie tym brakiem objawów u mnie :( śluz mleczny sie pojawił i znikł, mdłości nie mam, zapachy mnie nie drażnią, nawet brzuch już nie boli jak na @ Jedyne co, to ciągłe zmęczenie i uczucue, że stale jestem głodna. Martwię się, żeby wtorkowa wizyta nie ściągnęła mnie za mocno na ziemię :(
Ja też nie mam żadnych objawow. Nawet sennosci. Jedynie sluzu wiecej i piersi bola. Nie martw sie na zapas. Nie każda kobieta ma objawy - nic tylko sie cieszyc, a nie smucić tym [emoji4]

Marcelina

Nie martw się, u mnie tez objawy pojawiają się i znikają. Raz czuje się dobrze a czasem nie wiem jak się nazywam... taki huśtawka jest możliwa

Marcelina

Głową do góry!dużo kobiet by dało zeby je brzuch nie bolał. Mnie też rzadko boli.a inne objawy są, mdli to mnie całymi dniami.ale też boje się wizyty wtorkowej,jak pieron tym bardziej że jeszcze dzidzi nie widziałam. 3 tyg temu nie było widać.

Szczęśliwe mamusie styczniowe:

@Dariana - 28 maja - 15.30 - wizyta
@paulenka91 - 29 maja wizyta
@Inka91 - 29 maj - 13:30 - wizyta
@eulalia83 - 30 maja - 17:30 wizyta
@justuna16235 - 30 maja - wizyta
@DarkAsterR - 3 czerwca - wizyta
@Stelka38 - 4 czerwca - wizyta
@Artemida90 - 4 czerwca - 14:30 wizyta
@justys0702 - 5 czerwca - wizyta
@reqiem - 6 czerwca - wizyta
@Moni2791 - 7 czerwca - wizyta
@tygryskowa - 13 czerwiec - wizyta
@Asiula86 - 18 czerwca - 14:30 - wizyta

Kciuki za wizyty [emoji110][emoji110][emoji110]
P.S. Dopisujcie sie jak cos [emoji4]

Ostatnia edycja:
Przed wizytą to pewnie będę jak na prochach. Już bym wolała te wszystkie mdłości i bolace piersi, bo tak to tylko sie zastanawiam czy to wszystko to aby dzieje się naprawdę

Marcelina

Ja też nie bardzo mam objawy, oprócz tego, że ok 19 już jestem bardzo senna, jak dotkne piersi to czuję trochę ból i czasem mnie zakłuje w brzuchu jest normalnie . A może te które wymieniłam też są z innego powodu ;-)

reklama
Do góry