reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Dziewczyny! Powiedzcie skąd bierze sie to ssanie?! Ledwo zjem a juz musze cos przegryzc bo nie wytrzymuje [emoji23]

Dziewczyny! Powiedzcie skąd bierze sie to ssanie?! Ledwo zjem a juz musze cos przegryzc bo nie wytrzymuje [emoji23]
Masakra myślałam, że tylko ja tak mam. Też muszę co chwilę coś przegryzć. A co najgorsze mam dziwne mdłości cały dzień z odruchami wymiotnymi. W jednej chwili nam ochotę na arbuza - rozkroję go i nagle już nie mam na niego ochoty tylko na kefir hmmm
Piersi bolą i są odrętwiałe cały czas, podbrzusze odczuwam też ciągle, ale bardziej wieczorem - no i też jak się przepracuję lub dużo chodzę.
Teraz jestem w pracy mam małą przerwę przegryzłam kabanosa i już mam ochotę na drożdżowca - wczoraj teściowa mi zapakowała bo upiekła dwie blachy mniammm z pierwszą córcią miałam mdłości i wstręt do jedzenia a tu mdłości i zachcianki na wszystko co jest możliwie[emoji33]
Powiedzieliśmy wczoraj teściom ucieszyli się - kazali mi się oszczędzać i uważać na siebie. Są kochani[emoji8] Mój mąż zażartował, że Elżbieta jest w ciąży, ale jeszcze nie wie z kim... po czym Majeczka na to - no tato przecież wiadomo, że z tobą [emoji10][emoji16]

Szczęśliwe mamusie styczniowe:

@paulenka91 - 29 maja wizyta
@Inka91 - 29 maj - 13:30 - wizyta
@eulalia83 - 30 maja - 17:30 wizyta
@justuna16235 - 30 maja - wizyta
@DarkAsterR - 3 czerwca - wizyta
@Stelka38 - 4 czerwca - wizyta
@Artemida90 - 4 czerwca - 14:30 wizyta
@justys0702 - 5 czerwca - wizyta
@reqiem - 6 czerwca - wizyta
@Moni2791 - 7 czerwca - wizyta
@tygryskowa - 13 czerwiec - wizyta
@Asiula86 - 18 czerwca - 14:30 - wizyta

Kciuki za wizyty [emoji110][emoji110][emoji110]
P.S. Dopisujcie sie jak cos [emoji4]

@Dariana 28 maj 15:30 wizyta :)

Marcelina

W ogóle, to stresuje sie tym brakiem objawów u mnie :( śluz mleczny sie pojawił i znikł, mdłości nie mam, zapachy mnie nie drażnią, nawet brzuch już nie boli jak na @ Jedyne co, to ciągłe zmęczenie i uczucue, że stale jestem głodna. Martwię się, żeby wtorkowa wizyta nie ściągnęła mnie za mocno na ziemię :(
Jestem w końcówce 5 tygodnia, wy od kiedy obserwujecie u siebie objawy?
Marcelina ha dopiero w połowie 6 zaczęłam mieć większość objawów. Więc spokojnie ;)

Marcelina ha dopiero w połowie 6 zaczęłam mieć większość objawów. Więc spokojnie ;)
Ja to samo najpierw był tylko ból jak na okres.potem zauważyłam piersi,żyłki i że sutki się zmieniają. A potem brzuch minął i cała fala mdłości. Wlasnie chodziliśmy po Tesco miałam milion razy odruch wymiotny nawet na zapach pieczywa

U mnie wiekszosc objawow.pojawila.sie.dopiero.w.7 tygodniu i nie sa bardzo nasilone,wiec.spokojnie,brak objawow nic.zlego nie musi oznaczac:)ja dzis spedzam dzien na dworze na wsi,jest cudownie:)
Ps.to.nieznosne ssanie.w.żołądku.niestety tez mnie dotyczy.

reklama
Tak tak! Ssanie mam i ja :D
Wiem, że moze jestem przewrazliwiona na punkcie tych objawow, ze w większości wasze ciąże sa srarsze od mojej, tylko ten lęk jakoś tak sam przychodzi...

Do góry