reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Dziewczyny! Powiedzcie skąd bierze sie to ssanie?! Ledwo zjem a juz musze cos przegryzc bo nie wytrzymuje [emoji23]

Dziewczyny! Powiedzcie skąd bierze sie to ssanie?! Ledwo zjem a juz musze cos przegryzc bo nie wytrzymuje [emoji23]
Masakra myślałam, że tylko ja tak mam. Też muszę co chwilę coś przegryzć. A co najgorsze mam dziwne mdłości cały dzień z odruchami wymiotnymi. W jednej chwili nam ochotę na arbuza - rozkroję go i nagle już nie mam na niego ochoty tylko na kefir hmmm
Piersi bolą i są odrętwiałe cały czas, podbrzusze odczuwam też ciągle, ale bardziej wieczorem - no i też jak się przepracuję lub dużo chodzę.
Teraz jestem w pracy mam małą przerwę przegryzłam kabanosa i już mam ochotę na drożdżowca - wczoraj teściowa mi zapakowała bo upiekła dwie blachy mniammm z pierwszą córcią miałam mdłości i wstręt do jedzenia a tu mdłości i zachcianki na wszystko co jest możliwie[emoji33]
Powiedzieliśmy wczoraj teściom ucieszyli się - kazali mi się oszczędzać i uważać na siebie. Są kochani[emoji8] Mój mąż zażartował, że Elżbieta jest w ciąży, ale jeszcze nie wie z kim... po czym Majeczka na to - no tato przecież wiadomo, że z tobą [emoji10][emoji16]

Szczęśliwe mamusie styczniowe:

@paulenka91 - 29 maja wizyta
@Inka91 - 29 maj - 13:30 - wizyta
@eulalia83 - 30 maja - 17:30 wizyta
@justuna16235 - 30 maja - wizyta
@DarkAsterR - 3 czerwca - wizyta
@Stelka38 - 4 czerwca - wizyta
@Artemida90 - 4 czerwca - 14:30 wizyta
@justys0702 - 5 czerwca - wizyta
@reqiem - 6 czerwca - wizyta
@Moni2791 - 7 czerwca - wizyta
@tygryskowa - 13 czerwiec - wizyta
@Asiula86 - 18 czerwca - 14:30 - wizyta

Kciuki za wizyty [emoji110][emoji110][emoji110]
P.S. Dopisujcie sie jak cos [emoji4]

@Dariana 28 maj 15:30 wizyta :)

Marcelina

W ogóle, to stresuje sie tym brakiem objawów u mnie :( śluz mleczny sie pojawił i znikł, mdłości nie mam, zapachy mnie nie drażnią, nawet brzuch już nie boli jak na @ Jedyne co, to ciągłe zmęczenie i uczucue, że stale jestem głodna. Martwię się, żeby wtorkowa wizyta nie ściągnęła mnie za mocno na ziemię :(
Jestem w końcówce 5 tygodnia, wy od kiedy obserwujecie u siebie objawy?
Marcelina ha dopiero w połowie 6 zaczęłam mieć większość objawów. Więc spokojnie ;)

Marcelina ha dopiero w połowie 6 zaczęłam mieć większość objawów. Więc spokojnie ;)
Ja to samo najpierw był tylko ból jak na okres.potem zauważyłam piersi,żyłki i że sutki się zmieniają. A potem brzuch minął i cała fala mdłości. Wlasnie chodziliśmy po Tesco miałam milion razy odruch wymiotny nawet na zapach pieczywa

U mnie wiekszosc objawow.pojawila.sie.dopiero.w.7 tygodniu i nie sa bardzo nasilone,wiec.spokojnie,brak objawow nic.zlego nie musi oznaczac:)ja dzis spedzam dzien na dworze na wsi,jest cudownie:)
Ps.to.nieznosne ssanie.w.żołądku.niestety tez mnie dotyczy.

reklama
Tak tak! Ssanie mam i ja :D
Wiem, że moze jestem przewrazliwiona na punkcie tych objawow, ze w większości wasze ciąże sa srarsze od mojej, tylko ten lęk jakoś tak sam przychodzi...

Do góry