paulenka91
Fanka BB :)
Ja mam dopiero na 18.30. późno nie wiem jak dotrwam.@paulenka91 o której masz wizytę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dopiero na 18.30. późno nie wiem jak dotrwam.@paulenka91 o której masz wizytę?
Podtrzymuje pytanie[emoji16]od parunastu dni nie najadłam się do syta.zjem coś i za parę minut znów znajome uczucie w zoladkuDziewczyny! Powiedzcie skąd bierze sie to ssanie?! Ledwo zjem a juz musze cos przegryzc bo nie wytrzymuje [emoji23]
Podtrzymuje pytanie[emoji16]od parunastu dni nie najadłam się do syta.zjem coś i za parę minut znów znajome uczucie w zoladku
Masakra myślałam, że tylko ja tak mam. Też muszę co chwilę coś przegryzć. A co najgorsze mam dziwne mdłości cały dzień z odruchami wymiotnymi. W jednej chwili nam ochotę na arbuza - rozkroję go i nagle już nie mam na niego ochoty tylko na kefir hmmmDziewczyny! Powiedzcie skąd bierze sie to ssanie?! Ledwo zjem a juz musze cos przegryzc bo nie wytrzymuje [emoji23]
Szczęśliwe mamusie styczniowe:
@paulenka91 - 29 maja wizyta
@Inka91 - 29 maj - 13:30 - wizyta
@eulalia83 - 30 maja - 17:30 wizyta
@justuna16235 - 30 maja - wizyta
@DarkAsterR - 3 czerwca - wizyta
@Stelka38 - 4 czerwca - wizyta
@Artemida90 - 4 czerwca - 14:30 wizyta
@justys0702 - 5 czerwca - wizyta
@reqiem - 6 czerwca - wizyta
@Moni2791 - 7 czerwca - wizyta
@tygryskowa - 13 czerwiec - wizyta
@Asiula86 - 18 czerwca - 14:30 - wizyta
Kciuki za wizyty [emoji110][emoji110][emoji110]
P.S. Dopisujcie sie jak cos [emoji4]
Marcelina ha dopiero w połowie 6 zaczęłam mieć większość objawów. Więc spokojnieMarcelina
W ogóle, to stresuje sie tym brakiem objawów u mnie śluz mleczny sie pojawił i znikł, mdłości nie mam, zapachy mnie nie drażnią, nawet brzuch już nie boli jak na @ Jedyne co, to ciągłe zmęczenie i uczucue, że stale jestem głodna. Martwię się, żeby wtorkowa wizyta nie ściągnęła mnie za mocno na ziemię
Jestem w końcówce 5 tygodnia, wy od kiedy obserwujecie u siebie objawy?
Ja to samo najpierw był tylko ból jak na okres.potem zauważyłam piersi,żyłki i że sutki się zmieniają. A potem brzuch minął i cała fala mdłości. Wlasnie chodziliśmy po Tesco miałam milion razy odruch wymiotny nawet na zapach pieczywaMarcelina ha dopiero w połowie 6 zaczęłam mieć większość objawów. Więc spokojnie