reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Zdążyłam wstać pokręcić się po domu leże spowrotem,spać mi się znów chcę. Wykitowac idzie[emoji16]

Witam się w niedzielę :)
Ja już po śniadaniu i teraz relaks w ogrodzie w oczekiwaniu na obiadek.

U mnie z objawów tylko senność, lekkie mdłości po posiłku a i to nie zawsze, pełniejsze piersi i częstomocz. Czasem jeszcze brzuch zakłuje [emoji5]

Dopisałam się do tabelki, można jeszcze dodać kolumnę, które dziecko to będzie.

Miłej niedzieli :*
20180520_100740.jpg

Załączniki

• 20180520_100740.jpg
    20180520_100740.jpg
    119,7 KB · Wyświetleń: 326
Zdążyłam wstać pokręcić się po domu leże spowrotem,spać mi się znów chcę. Wykitowac idzie[emoji16]
Mnie dzisiaj zapachy dobijaja... Mialam niestety remont w jednym pokoju i przy tym ciepłe te zapachy są bardzo mocne. Masakra! Dobrze ze to juz koniec. :hmm: A tak wogole @paulenka91 to może my się na porodówce spotkamy jak obie z Kielc jesteśmy i termin podobny :D

Ja dzisiaj w pracy do 19.30, a taka piękna pogoda u nas [emoji853] no ale za to jutro wszyscy do roboty, a ja sie bede byczyc [emoji16]
Miłej niedzieli Mamusie [emoji4]

reklama
Mnie dzisiaj zapachy dobijaja... Mialam niestety remont w jednym pokoju i przy tym ciepłe te zapachy są bardzo mocne. Masakra! Dobrze ze to juz koniec. :hmm: A tak wogole @paulenka91 to może my się na porodówce spotkamy jak obie z Kielc jesteśmy i termin podobny :D
Ja w sumie bardziej Skarżysko czy Starachowice [emoji3]ale kto wie kto wie[emoji12]

Do góry