reklama
Michalina2018
Fanka BB :)
Ja tez prosze dopisanie Michalina, 31 lat,OM 2.04termin 9.01,pierwsza dzidzia.
Mi też tak wyskoczyło [emoji22]Wpisałam ale nie wiem czemu wiek wyskakuje mi po przecinku z dwoma zerami może ktoś będzie umiał to poprawić
paulenka91
Zdążyłam wstać pokręcić się po domu leże spowrotem,spać mi się znów chcę. Wykitowac idzie[emoji16]
Dariana
Witam się w niedzielę
Ja już po śniadaniu i teraz relaks w ogrodzie w oczekiwaniu na obiadek.
U mnie z objawów tylko senność, lekkie mdłości po posiłku a i to nie zawsze, pełniejsze piersi i częstomocz. Czasem jeszcze brzuch zakłuje [emoji5]
Dopisałam się do tabelki, można jeszcze dodać kolumnę, które dziecko to będzie.
Miłej niedzieli :*
Ja już po śniadaniu i teraz relaks w ogrodzie w oczekiwaniu na obiadek.
U mnie z objawów tylko senność, lekkie mdłości po posiłku a i to nie zawsze, pełniejsze piersi i częstomocz. Czasem jeszcze brzuch zakłuje [emoji5]
Dopisałam się do tabelki, można jeszcze dodać kolumnę, które dziecko to będzie.
Miłej niedzieli :*
Załączniki
Kokoszka356
Mnie dzisiaj zapachy dobijaja... Mialam niestety remont w jednym pokoju i przy tym ciepłe te zapachy są bardzo mocne. Masakra! Dobrze ze to juz koniec. A tak wogole @paulenka91 to może my się na porodówce spotkamy jak obie z Kielc jesteśmy i termin podobnyZdążyłam wstać pokręcić się po domu leże spowrotem,spać mi się znów chcę. Wykitowac idzie[emoji16]
reklama
paulenka91
Ja w sumie bardziej Skarżysko czy Starachowice [emoji3]ale kto wie kto wie[emoji12]Mnie dzisiaj zapachy dobijaja... Mialam niestety remont w jednym pokoju i przy tym ciepłe te zapachy są bardzo mocne. Masakra! Dobrze ze to juz koniec. A tak wogole @paulenka91 to może my się na porodówce spotkamy jak obie z Kielc jesteśmy i termin podobny