reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Dziewczyny poprawiłam ten wiek ale musiałam dopisać 2 kropki po wieku żeby nie robiło
Po przecinku [emoji5]już mamy jakiś pogląd. Zrobiłam segregowanie która prędzej do porodu. Jak ktoś nie może to poda mi dane a ja wpisze

reklama
Dziewczyny poprawiłam ten wiek ale musiałam dopisać 2 kropki po wieku żeby nie robiło
Po przecinku [emoji5]już mamy jakiś pogląd. Zrobiłam segregowanie która prędzej do porodu. Jak ktoś nie może to poda mi dane a ja wpisze
Ja tam przeprawilam na 7.01 coś mi się źle napisało[emoji3]

Ja dzisiaj w pracy do 19.30, a taka piękna pogoda u nas [emoji853] no ale za to jutro wszyscy do roboty, a ja sie bede byczyc [emoji16]
Miłej niedzieli Mamusie [emoji4]

To oby szybko zleciało, ja wczoraj pracowałam. Jutro na szczęście wzięłam wolne i mam podglądanie Groszka! Nie mogę się doczekać [emoji173]

Siemanko w niedziele. W Warszawie super pogoda. Wzięliśmy syna na rower ale po przejechaniu kawałka zaczął mnie brzuch mocno bolec na dole wiec się przestraszylam i zrezygnowałam... czekam na nich w kawiarni...
Ja nadal nie zapisałam się na wizytę. Muszę jutro się zmobilizować. Chyba trochę żyje w wyparciu i odwlekam nieuniknione.
Nadal mam gorszy humor, czasem się polepsza. Hormony chyba robią swoje.

A wy dziś jakie aktywności sobie fundujecie?

Siemanko w niedziele. W Warszawie super pogoda. Wzięliśmy syna na rower ale po przejechaniu kawałka zaczął mnie brzuch mocno bolec na dole wiec się przestraszylam i zrezygnowałam... czekam na nich w kawiarni...
Ja nadal nie zapisałam się na wizytę. Muszę jutro się zmobilizować. Chyba trochę żyje w wyparciu i odwlekam nieuniknione.

Moja aktywność... kanapa i dobry film [emoji7]

Moja aktywnością dziś jest łóżko.chociaz na chwilę mamy wpaść dla prezenty dla chrzesniakow.u mnie jakąś większą aktywność i to samo brzuch kłuje.

To i ja poproszę o dopisanie do tabelki :) 27lat, ostatnia miesiączka 20 kwietnia, Kraków, pierwsze dziecko, termin wstępnie na 28 stycznia.
J już po obiedzie, dziś był rosolek i placki ziemniaczane z gulaszem, teraz leżę i odpoczywam :) piekna pogoda dziś :)

reklama
Do góry