To może założyć nowy?No właśnie... założyła wątek i w sumie jesteśmy bez praw w wątku bo nie ma lidera
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
Artemida90
Chyba jednak nie każdy może coś zmieniać w tym arkuszu. Najwyżej ja będę wprowadzać dane
Niestety nie mogę pisać tam
To jak możesz to dopisz mnie. Nick kropka4x4, imię Kasia, OM 07.04., termin porodu 14.01., miasto Włocławek, wiek 37Chyba jednak nie każdy może coś zmieniać w tym arkuszu. Najwyżej ja będę wprowadzać dane
Artemida90
Artemida90
No i super działa [emoji5] tylko chyba każdy aplikacje musi ta mieć. Jak ktoś nie będzie miał możliwości to ktoś za niego wpisze. A tabelkę można zobaczyć bez apki
alla31
Już trochę nas wpisało się w wątku " przedstawiamy się "Dziewczyny chciałabym się czymś zająć i zajęłabym się zrobieniem tabelki z nickami, data om, ile dzieci itd a potem założycielka dodałaby to na 1 stronę. Co wy na to?
alla31
Ja mam aplikacje,ale mi krzyczy że mam inną wersję google chrome ,i niestety nie mogę nic dopisaćNo i super działa [emoji5] tylko chyba każdy aplikacje musi ta mieć. Jak ktoś nie będzie miał możliwości to ktoś za niego wpisze. A tabelkę można zobaczyć bez apki
reklama
Artemida90
Już trochę nas wpisało się w wątku " przedstawiamy się "
A w sumie nie spojrzałam tam. Może tam wkleję link i jak ktoś będzie chciał to się wpisze. Nie nalegam oczywiście. Wszystko dobrowolne