reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Ja mam tak ,że np jeden dzień mam cały czas mdłości i czuję się tragicznie,a następnego lepiej i tak na zmianę ,więc wtedy kiedy " lepiej " korzystam z życia [emoji6] A najgorsze mdłości mam jak jest dłuższa przerwa w jedzeniu i zaczyna się ssanie w żołądku..no tylko te przerwy są niedługie i mówię że jak tak dalej pójdzie to zaraz ze 100 kg będę ważyć . Jutro idziemy na komunię oj będzie wyżerka [emoji39]

reklama
Ja mam tak ,że np jeden dzień mam cały czas mdłości i czuję się tragicznie,a następnego lepiej i tak na zmianę ,więc wtedy kiedy " lepiej " korzystam z życia [emoji6] A najgorsze mdłości mam jak jest dłuższa przerwa w jedzeniu i zaczyna się ssanie w żołądku..no tylko te przerwy są niedługie i mówię że jak tak dalej pójdzie to zaraz ze 100 kg będę ważyć . Jutro idziemy na komunię oj będzie wyżerka [emoji39]
Ja też mam z tym ssaniem. bardzo mnie to denerwuje bo nie mam apetytu i wolała bym zjesc raz a porzadnie a nie po parenascie razy [emoji16]spałam w nocy przy otwartym oknie i gardło coś mnie boli

hej dziewczyny u mnie wszystko ok zadnych obiawow ciążowych nie mam poza faktycznie bolącymi piersiami ale przy dotyku i mrowieniem od czasu do czasu no i dziś czułam co sąsiedzi na obiad gotuja:) wech mi się poprawil ha ha ha :)

A ja to niby jestem najedzona, a i tak mam takie dziwne uczucie zimna w żołądku, jakby nu jednak jeszcze czegoś brakowało :D postanowiłam od dzisiaj pić wiecej wody czystej zwykłej. I ruszać się więcej tez, bo za chwilę będę szafa trzydrzwiowa :)

Dzisiaj powiedzielismy rodzicom i teściowej. Bardzo się cieszyli [emoji4][emoji4] i oczywiście wiedziałam, ze tak bedzie z moja mama - szklana kula i "nie dzwigaj tego, nie pij gazowanego, a jak sie czujesz, nie boli cie nic?" [emoji14]

Dzisiaj powiedzielismy rodzicom i teściowej. Bardzo się cieszyli [emoji4][emoji4] i oczywiście wiedziałam, ze tak bedzie z moja mama - szklana kula i "nie dzwigaj tego, nie pij gazowanego, a jak sie czujesz, nie boli cie nic?" [emoji14]
Takie są dobre te nasze mamy[emoji6]ja też staram się oszczędzać. Dziś byłam w pracy 12h.leb mi pęka normalnie.dobrze że jutro wolne.

Takie są dobre te nasze mamy[emoji6]ja też staram się oszczędzać. Dziś byłam w pracy 12h.leb mi pęka normalnie.dobrze że jutro wolne.
No ja jutro na 10h [emoji853] ale co myślicie bo moja bratowa była z rocznym synkiem i wziełam go na rece, a mama i bratowa, ze mam nie dzwigac teraz i panika. Chyba troche przesada co?

No ja jutro na 10h [emoji853] ale co myślicie bo moja bratowa była z rocznym synkiem i wziełam go na rece, a mama i bratowa, ze mam nie dzwigac teraz i panika. Chyba troche przesada co?
Nie no dzidziusia wskazane potrzymać chociażby zeby się przyzwyczajać[emoji16]

Ja dzisiaj też powiedziałam rodzinie [emoji4] tesciowa sie poplakala, tak bardzo nie mogla sie doczekac tego momentu, a u moich rodzicow nie bylam pierwsza bo moj brat pochwalil sie ze spodziewaja sie 2 dziecka i termin tez na styczen! [emoji4] ale tez radosc ogromna [emoji173]

reklama
To ja bym wogole nie nosila swojej corki. A mam ją na rekach praktycznie caly czas. Nawet zasypia u mnie. A wazy juz 10kg.

Do góry