reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

A powiedz mi Wy sie staraliscie wczesniej czy na zasadzie "co bedzie to bedzie" a ze nie bylo to sie pogodziliscie i nie braliscie pod uwage bobaska?
Pytanie oczywiscie do @Stelka38 [emoji16]
Nie staraliśmy się bo ja się strasznie bałam zdecydować na dzidziusia i w dni płodne było zero przytulania . Raz zaryzykowalam myśląc że tak od razu, w moim wiek
A powiedz mi Wy sie staraliscie wczesniej czy na zasadzie "co bedzie to bedzie" a ze nie bylo to sie pogodziliscie i nie braliscie pod uwage bobaska?
Pytanie oczywiscie do @Stelka38 [emoji16]
To było tak, że ja się od zawsze bardzo się bałam ciąży i nigdy się nie mogłam przełamać. Ale pomyślałam sobie, że od jednego razu , w moim wieku i przy takim dużym miesniaku nie mam szans, żeby zajść w ciążę. Młode pary starają się miesiacami, latami czasem. Więc się nie spodziewałam a tu trach... i się stało :)

reklama
Nie staraliśmy się bo ja się strasznie bałam zdecydować na dzidziusia i w dni płodne było zero przytulania . Raz zaryzykowalam myśląc że tak od razu, w moim wiek

To było tak, że ja się od zawsze bardzo się bałam ciąży i nigdy się nie mogłam przełamać. Ale pomyślałam sobie, że od jednego razu , w moim wieku i przy takim dużym miesniaku nie mam szans, żeby zajść w ciążę. Młode pary starają się miesiacami, latami czasem. Więc się nie spodziewałam a tu trach... i się stało :)
Przepraszam i jesli nie chcesz to nie odpowiadaj ale ile masz lat, że założyła, że w tym wieku tak szybko nie zajdziesz? Ja mam 37 i udało się w 4 cyklu przy bardzo nieregularnych miesiączkach (bywa i co 60 dni)

No i gar leczo gotowy [emoji7][emoji7][emoji7]moja pierwsza zachcianka ciążowa

IMG_0325.JPG

Macie tak dziewczyny ze niektóre objawy nasilają się z po wstaniu a potem trochę znikają żeby na wieczór chwycić?

Załączniki

• IMG_0325.JPG
    IMG_0325.JPG
    310,9 KB · Wyświetleń: 297
Ja tez tak mam...wstaje z lekkimi mdłosciami,potem.przechodzi i wieczorem znowu, piersi tez mi wieczorem dokuczaja najbardziej.

reklama

Moje wszystkie dzieci są z tych dni " niepłodnych" haha. Ja się w sumie nigdy nie starałam , w zeszłym roku poroniłam i powiedziałam że pasuje , nie brałam pigułek bo mi długo wszystko się normowalo ,a ja do tego bardzo źle znoszę wszystkie pigułki [emoji52] no i tak uważaliśmy ...

Do góry