reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

A powiedz mi Wy sie staraliscie wczesniej czy na zasadzie "co bedzie to bedzie" a ze nie bylo to sie pogodziliscie i nie braliscie pod uwage bobaska?
Pytanie oczywiscie do @Stelka38 [emoji16]
Nie staraliśmy się bo ja się strasznie bałam zdecydować na dzidziusia i w dni płodne było zero przytulania . Raz zaryzykowalam myśląc że tak od razu, w moim wiek
A powiedz mi Wy sie staraliscie wczesniej czy na zasadzie "co bedzie to bedzie" a ze nie bylo to sie pogodziliscie i nie braliscie pod uwage bobaska?
Pytanie oczywiscie do @Stelka38 [emoji16]
To było tak, że ja się od zawsze bardzo się bałam ciąży i nigdy się nie mogłam przełamać. Ale pomyślałam sobie, że od jednego razu , w moim wieku i przy takim dużym miesniaku nie mam szans, żeby zajść w ciążę. Młode pary starają się miesiacami, latami czasem. Więc się nie spodziewałam a tu trach... i się stało :)

reklama
Nie staraliśmy się bo ja się strasznie bałam zdecydować na dzidziusia i w dni płodne było zero przytulania . Raz zaryzykowalam myśląc że tak od razu, w moim wiek

To było tak, że ja się od zawsze bardzo się bałam ciąży i nigdy się nie mogłam przełamać. Ale pomyślałam sobie, że od jednego razu , w moim wieku i przy takim dużym miesniaku nie mam szans, żeby zajść w ciążę. Młode pary starają się miesiacami, latami czasem. Więc się nie spodziewałam a tu trach... i się stało :)
Przepraszam i jesli nie chcesz to nie odpowiadaj ale ile masz lat, że założyła, że w tym wieku tak szybko nie zajdziesz? Ja mam 37 i udało się w 4 cyklu przy bardzo nieregularnych miesiączkach (bywa i co 60 dni)

No i gar leczo gotowy [emoji7][emoji7][emoji7]moja pierwsza zachcianka ciążowa

IMG_0325.JPG

Macie tak dziewczyny ze niektóre objawy nasilają się z po wstaniu a potem trochę znikają żeby na wieczór chwycić?

Załączniki

• IMG_0325.JPG
    IMG_0325.JPG
    310,9 KB · Wyświetleń: 300
Ja tez tak mam...wstaje z lekkimi mdłosciami,potem.przechodzi i wieczorem znowu, piersi tez mi wieczorem dokuczaja najbardziej.

reklama

Moje wszystkie dzieci są z tych dni " niepłodnych" haha. Ja się w sumie nigdy nie starałam , w zeszłym roku poroniłam i powiedziałam że pasuje , nie brałam pigułek bo mi długo wszystko się normowalo ,a ja do tego bardzo źle znoszę wszystkie pigułki [emoji52] no i tak uważaliśmy ...

Do góry