reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

@Artemida90 nie słyszałam o czymś takim, dlaczego nie wolno? Czasem nawet trzeba brać jeśli wyjdzie za niskie. Mi lekarz kazał pod koniec coś sobie brać bo słabe wyniki miałam, a siostra brała przez całą ciążę i potem też musiała.

reklama
Wybaczcie dubel ale nie chce mi zdjęcia dodać

IMG_0323.JPG
IMG_0324.JPG

Załączniki

• IMG_0323.JPG
    IMG_0323.JPG
    266,1 KB · Wyświetleń: 313
  • IMG_0324.JPG
    IMG_0324.JPG
    271,2 KB · Wyświetleń: 302
Mi też sie zdarza ze zakreci mi sie w głowie....jescze niedawno obleciałam cały dom mopem na raz bez trudu a teraz musze odpoczywać w trakcie bo albo mi sie kreci w glowie albo pot mnie oblewa-niby poczatki ciazy a dzidziol juz zrobil niezla rewolucja:) co do zelaza w.ciazy to mi tez sie wydaje ze wnie pierwszym.trymestrze sa jakies ograniczenia co do brania....ale.nie chcem.wprowadzac w blad ani siac paniki wiec trzeba doktorow zapytac:)moj zestaw witami na 1 trymestr nie ma zelaza.

Ja dziś też cały dzień sprzątajaco..u nas cały czas grzmi i grzmi i tak od rana ,taka senna pogoda. Co do żelaza to pierwsze słyszę że nie można brać .. Generalnie co do preparatow witaminowych jest tak,że jeśli się nie ma niedoborów to nie powinno się ich brać ,bo z witaminami można przedobrzyc, na pewno niebezpieczne jest przedawkowanie Wit A.

No ja tez generalnie tym kwasem foliowym się posiłkuje w sumie już 3 lata z przerwami plus wit d. Czekam na sezonowe warzywa i owoce. Marzy mi się ogórek małosolny [emoji7][emoji7]

Ja.dzis.myslalam.ze niewytrzymam jesli nie.zjem pomidorowki...nagotowalam...caly wielki gar i juz sie.ciesze ze bede ja jesc przez najblizsze dni:)dzidziol.lubi pomidorki:)i fakt wskazana jest.suplementacja kwasem foliowym, cala reszte.lepiej z wartosciowym.jedzeniem dostarczac,duzo.warzyw i.owoce i.powinno byc git:)

reklama
My dziś byliśmy na zakupach, w sumie niecałe 3h lazenia, a ja już nie mogłam chodzić, bo w głowie samolot,a najchętniej to bym poszła spać. Aktualnie leżę w oczekiwaniu na teściową. Jakoś juz mi dziś wszystko jedno.
Śniło mi się, ze mam córeczkę, strasznie ciężka, z którą wyszłam na spacer, ale zapomniałam jej ubrać a było bardzo zimno. Takie sie schizy zaczynają :)

Do góry