reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
No właśnie, ja rozumiem nie dzwigac ciezkich siatek, przemeczac sie i w ogole, ale bez przesady zeby dziecka na rece nie wziac.
Dokladnie. Mozna wszystko robic z umiarem. Mysle, ze nic sie nie stalo jak wzielas dziecko na rece. Ludzie czasem sa przewrazliwieni i wcale sie nie dziwie, ze sie martwia. Bo u mnie slysze to codziennie, ze mam tak corki nie nosic. A co ja mam zrobic jak ona placze i chce na rece.

No Dzieciaki, nie fikać mi tu :D:D:D
Nie ważne ile się ma w dowodzie tylko na ile się człowiek czuje [emoji6] mi zawsze wydawało się że wyglądam dość "staro" tymczasem ostatnio pewna Pani w poczekalni nie mogła uwierzyć, że mam już prawie 13-letnia córkę (miód na moje uszy)

reklama
Do góry