reklama
mi kwas foliowy magnez i 2-3 litry wody.Mi lekarz kazał tylko kwas foliowy i dużo wody pić .
Ja biorę femibion, d3 i magne b6, tak jak przy staraniach.Też bierzecie kwas foliowy i wit D3?
Michalina2018
Fanka BB :)
Witam wieczorniemnie po pracy też dopada niemoc,ale.dzis postanowiłam z nia wygrać i mi sie udałoledwo przytomna zmusilam sie do zejścia z kanapy i pojscia do ogrodu-praca na świeżym powietrzu to jest towygrałam w końcu z tym mega zmęczeniem
Atremida-jesli chodzi o test to myślę.ze niczego to jeszcze nie przesadza-dobrze byłoby.powtórzyć tej samej firmy jutro popoludniu(doczytalam ze.pracujesz)wiec popołudnie po dlugim niesiusianiu bedzie ok-ja pamietam.ze.robilam testy jak szalona po pierwszym.bladziochu i po pierwsze stare testy zawsze.byly ciemniejsze po paru dniach wiec ciezko je.porownywac i.dopiero po tygodniu mi wyszla.ladna.krecha na tescie choc beta byla.juz ponad 500-u roznych kobiet różnie do moczu przechodzi.dlatego trzymam.mocno.kciuki zebys mogla.tu z nami zostac
Atremida-jesli chodzi o test to myślę.ze niczego to jeszcze nie przesadza-dobrze byłoby.powtórzyć tej samej firmy jutro popoludniu(doczytalam ze.pracujesz)wiec popołudnie po dlugim niesiusianiu bedzie ok-ja pamietam.ze.robilam testy jak szalona po pierwszym.bladziochu i po pierwsze stare testy zawsze.byly ciemniejsze po paru dniach wiec ciezko je.porownywac i.dopiero po tygodniu mi wyszla.ladna.krecha na tescie choc beta byla.juz ponad 500-u roznych kobiet różnie do moczu przechodzi.dlatego trzymam.mocno.kciuki zebys mogla.tu z nami zostac
Laktowaginal globulki trzymać w lodówceCo masz na zapalenie?
A co 2 dni takie gotowe buteleczki Tantum Rosa roztwór i na przemian Vagosan irygacje. Masakra moj dzień w skrócie: rano na czczo Euthyrox potem globulka do pochwy, kwas ten mocny 5mg i Luteina pod język trochę tego jest hmm [emoji33]
paulenka91
Rzeczywiście dużo tego[emoji3]ja też coś tam zaczęłam odczuwać i lekarz wrazie co przepisał mi jakąś niastycyne czy coś takiego
Właśnie walczę z truskawkami podjechał jakiś gościu i wcisnąl mi całą wytłaczankę [emoji16][emoji28] a że lubię truskawki w kazdym wydaniu to się połakomiłam. Chyba na tym poprzestanę na trochę bo już mi się odmieniło pod koniec szypułkowania zemdliło mnie i musisłam je zamrozić coś strasznego[emoji33]
Baffi26
Dobry wieczor pozwolcie ze sie przedstawie nazywam sie marzena mam 32 lata 2 corki i jednego aniolka i 1 biochemiczna dzis zobaczylam 2 kreseczki radosc strach i niedowierzania prawdopodobny termin z om 31.01.2018 ale potwierdze w poniedzialek u lekarza
reklama