reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Też jestem ospala. Dzis zrobiłam sobie dwugodzinna drzemke poobiednia, a reraz dalej chce mi sie spac :)

reklama
Witam wieczornie:)mnie po pracy też dopada niemoc,ale.dzis postanowiłam z nia wygrać i mi sie udało:)ledwo przytomna zmusilam sie do zejścia z kanapy i pojscia do ogrodu-praca na świeżym powietrzu to jest to:)wygrałam w końcu z tym mega zmęczeniem:)
Atremida-jesli chodzi o test to myślę.ze niczego to jeszcze nie przesadza-dobrze byłoby.powtórzyć tej samej firmy jutro popoludniu(doczytalam ze.pracujesz)wiec popołudnie po dlugim niesiusianiu bedzie ok-ja pamietam.ze.robilam testy jak szalona po pierwszym.bladziochu i po pierwsze stare testy zawsze.byly ciemniejsze po paru dniach wiec ciezko je.porownywac i.dopiero po tygodniu mi wyszla.ladna.krecha na tescie choc beta byla.juz ponad 500-u roznych kobiet różnie do moczu przechodzi.dlatego trzymam.mocno.kciuki zebys mogla.tu z nami zostac:)

Co masz na zapalenie?
Laktowaginal globulki trzymać w lodówce
A co 2 dni takie gotowe buteleczki Tantum Rosa roztwór i na przemian Vagosan irygacje. Masakra moj dzień w skrócie: rano na czczo Euthyrox potem globulka do pochwy, kwas ten mocny 5mg i Luteina pod język trochę tego jest hmm [emoji33]

Rzeczywiście dużo tego[emoji3]ja też coś tam zaczęłam odczuwać i lekarz wrazie co przepisał mi jakąś niastycyne czy coś takiego

Właśnie walczę z truskawkami podjechał jakiś gościu i wcisnąl mi całą wytłaczankę [emoji16][emoji28] a że lubię truskawki w kazdym wydaniu to się połakomiłam. Chyba na tym poprzestanę na trochę bo już mi się odmieniło pod koniec szypułkowania zemdliło mnie i musisłam je zamrozić coś strasznego[emoji33]

reklama
Do góry