reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Dobry wieczor pozwolcie ze sie przedstawie nazywam sie marzena mam 32 lata 2 corki i jednego aniolka i 1 biochemiczna dzis zobaczylam 2 kreseczki radosc strach i niedowierzania prawdopodobny termin z om 31.01.2018 ale potwierdze w poniedzialek u lekarza
Witam ;-) ;) z tym terminem to już zamykasz nasze forum :laugh2: trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!

reklama
Dobry wieczor pozwolcie ze sie przedstawie nazywam sie marzena mam 32 lata 2 corki i jednego aniolka i 1 biochemiczna dzis zobaczylam 2 kreseczki radosc strach i niedowierzania prawdopodobny termin z om 31.01.2018 ale potwierdze w poniedzialek u lekarza
Witaj Marzena w gronie styczniówek
Widzę, ze jak większość z nas jesteś po przejściach. No ale dobrze trafiłaś bo na naszym forum wszystkie się wspieramy i na tyle co potrafimy służymy otuchą i wsparciem pozdrawiam[emoji16]

Nie musi byc rano, chodzi po prostu o to ze jest dluga przerwa i nie pijesz w tym czasie. Czyli np. Polozysz się spac po pracy nawet o 10 i wstaniesz o 15 to tez bedzie ok. Poza tym nie martw sie na zapas.
Własnie najlepiej z porannego, bo wtedy największe stężenie hcg jest. Picie nie ma tu nic do rzeczy. Na tej zasadzie, co opisujesz działają testy owu. Z tym ich znowu nie zaleca się rano, tylko między 10 a 20.

Też bym na Twoim miejscu tak zrobiła będziesz spokojniejsza. Ja ogólnie zrobiłam trzy i na tym zaprzestałam
Później tylko betę 3 razy obecnie jestem w 7tyg 2 dniu. Ostatnią @ miałam 1.04 termin na 7.01. Kolejną wiz mam 30.05 jestem już po dwóch ale ta druga przymusowa bo przyplątało mi się zapalenie pochwy - zachcialo mi się spa [emoji22] jak dotąd widziałam tylko pęcherzyk ciążowy - lekki stres jestem po poronieniu w prawie 13 tyg - styczeń tego roku. Miała być dziewczynka druga bo juz mam 6letnią córcię hmm
My bardzo podobnie mamy, bo ja ostatnią @ miałam 31 marca i teraz mam 7t3d i termin też na 7.01 :)
Ja jutro mam lekarza na NFZ, bo kazał przyjść za dwa tygodnie.

Dobrze, że dołączyłas do nas :) jakie będzie u Ciebie postępowanie w związku z usunięta szyjka? Ja miałam w styczniu konizacje szyjki i tak się zastanawiam jaki to realnie będzie miało wpływ na donoszenie ciąży.

Wiecie, mój mąż depresji dostał :) chodzi biedny i sie zastanawia jak on podoła :) a staraliśmy się świadomie. A podobno to kobiety są chwiejne :)

Dobrze, że dołączyłas do nas :) jakie będzie u Ciebie postępowanie w związku z usunięta szyjka? Ja miałam w styczniu konizacje szyjki i tak się zastanawiam jaki to realnie będzie miało wpływ na donoszenie ciąży.

Wiecie, mój mąż depresji dostał :) chodzi biedny i sie zastanawia jak on podoła :) a staraliśmy się świadomie. A podobno to kobiety są chwiejne :)
Mój to samo! 5 lat czekaliśmy na ciąże, a teraz panika [emoji23]

My bardzo podobnie mamy, bo ja ostatnią @ miałam 31 marca i teraz mam 7t3d i termin też na 7.01 :)
Ja jutro mam lekarza na NFZ, bo kazał przyjść za dwa tygodnie.
Daj znać co tam po wizycie aż Ci zazdroszczę bo już raczej jutro usłyszysz serduszko i ujrzysz swoją kruszynkę[emoji16] ja muszę jeszcze do 30.05 wytrzymać

reklama
Własnie najlepiej z porannego, bo wtedy największe stężenie hcg jest. Picie nie ma tu nic do rzeczy. Na tej zasadzie, co opisujesz działają testy owu. Z tym ich znowu nie zaleca się rano, tylko między 10 a 20.
Ale jesli bedzie po teoretycznie normalnym snie to tez stezenie bedzie wieksze. A testy owu nie maja znaczenia co do pory dnia bo pik moze byc u kazdej inny, w jednej wieczorem u drugiej rano. Takze pora dnia nie ma znaczenia oby po prostu nie z porannego moczu.

Do góry