reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

Dobry wieczor pozwolcie ze sie przedstawie nazywam sie marzena mam 32 lata 2 corki i jednego aniolka i 1 biochemiczna dzis zobaczylam 2 kreseczki radosc strach i niedowierzania prawdopodobny termin z om 31.01.2018 ale potwierdze w poniedzialek u lekarza
Witam ;-) ;) z tym terminem to już zamykasz nasze forum :laugh2: trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!

reklama
Dobry wieczor pozwolcie ze sie przedstawie nazywam sie marzena mam 32 lata 2 corki i jednego aniolka i 1 biochemiczna dzis zobaczylam 2 kreseczki radosc strach i niedowierzania prawdopodobny termin z om 31.01.2018 ale potwierdze w poniedzialek u lekarza
Witaj Marzena w gronie styczniówek
Widzę, ze jak większość z nas jesteś po przejściach. No ale dobrze trafiłaś bo na naszym forum wszystkie się wspieramy i na tyle co potrafimy służymy otuchą i wsparciem pozdrawiam[emoji16]

Nie musi byc rano, chodzi po prostu o to ze jest dluga przerwa i nie pijesz w tym czasie. Czyli np. Polozysz się spac po pracy nawet o 10 i wstaniesz o 15 to tez bedzie ok. Poza tym nie martw sie na zapas.
Własnie najlepiej z porannego, bo wtedy największe stężenie hcg jest. Picie nie ma tu nic do rzeczy. Na tej zasadzie, co opisujesz działają testy owu. Z tym ich znowu nie zaleca się rano, tylko między 10 a 20.

Też bym na Twoim miejscu tak zrobiła będziesz spokojniejsza. Ja ogólnie zrobiłam trzy i na tym zaprzestałam
Później tylko betę 3 razy obecnie jestem w 7tyg 2 dniu. Ostatnią @ miałam 1.04 termin na 7.01. Kolejną wiz mam 30.05 jestem już po dwóch ale ta druga przymusowa bo przyplątało mi się zapalenie pochwy - zachcialo mi się spa [emoji22] jak dotąd widziałam tylko pęcherzyk ciążowy - lekki stres jestem po poronieniu w prawie 13 tyg - styczeń tego roku. Miała być dziewczynka druga bo juz mam 6letnią córcię hmm
My bardzo podobnie mamy, bo ja ostatnią @ miałam 31 marca i teraz mam 7t3d i termin też na 7.01 :)
Ja jutro mam lekarza na NFZ, bo kazał przyjść za dwa tygodnie.

Dobrze, że dołączyłas do nas :) jakie będzie u Ciebie postępowanie w związku z usunięta szyjka? Ja miałam w styczniu konizacje szyjki i tak się zastanawiam jaki to realnie będzie miało wpływ na donoszenie ciąży.

Wiecie, mój mąż depresji dostał :) chodzi biedny i sie zastanawia jak on podoła :) a staraliśmy się świadomie. A podobno to kobiety są chwiejne :)

Dobrze, że dołączyłas do nas :) jakie będzie u Ciebie postępowanie w związku z usunięta szyjka? Ja miałam w styczniu konizacje szyjki i tak się zastanawiam jaki to realnie będzie miało wpływ na donoszenie ciąży.

Wiecie, mój mąż depresji dostał :) chodzi biedny i sie zastanawia jak on podoła :) a staraliśmy się świadomie. A podobno to kobiety są chwiejne :)
Mój to samo! 5 lat czekaliśmy na ciąże, a teraz panika [emoji23]

My bardzo podobnie mamy, bo ja ostatnią @ miałam 31 marca i teraz mam 7t3d i termin też na 7.01 :)
Ja jutro mam lekarza na NFZ, bo kazał przyjść za dwa tygodnie.
Daj znać co tam po wizycie aż Ci zazdroszczę bo już raczej jutro usłyszysz serduszko i ujrzysz swoją kruszynkę[emoji16] ja muszę jeszcze do 30.05 wytrzymać

reklama
Własnie najlepiej z porannego, bo wtedy największe stężenie hcg jest. Picie nie ma tu nic do rzeczy. Na tej zasadzie, co opisujesz działają testy owu. Z tym ich znowu nie zaleca się rano, tylko między 10 a 20.
Ale jesli bedzie po teoretycznie normalnym snie to tez stezenie bedzie wieksze. A testy owu nie maja znaczenia co do pory dnia bo pik moze byc u kazdej inny, w jednej wieczorem u drugiej rano. Takze pora dnia nie ma znaczenia oby po prostu nie z porannego moczu.

Do góry