Już jestem spokojniejszaSzpital powiatowy
reklama
reqiem
Fanka BB :)
No jasne! Dlatego racja zeby nie chodzil do lekarza za wczesnie. Tylko sie mozna poschizowac. Ja w czwartek i nie wiem czy nie za wczesnie, ale nie dam rady wiecej czekac [emoji23]Już jestem spokojniejsza
Zrób sobie betę ale do lekarza tez bym poszłaNo jasne! Dlatego racja zeby nie chodzil do lekarza za wczesnie. Tylko sie mozna poschizowac. Ja w czwartek i nie wiem czy nie za wczesnie, ale nie dam rady wiecej czekac [emoji23]
violetta.sc
Cześć dziewczyny! Jestem po badaniu. Z dzidziusiem wszystko dobrze. Wychodzimy dzisiaj do domu
Cześć Ola! Ufff bardzo mnie cieszy ta wiadomość, czekałam na to zdrówka dla was obojga!
Ja byłam dziś w pracy 8 godzin i czułam, że to było dla mnie za dużo...jak przyszłam to rzuciłam się na kanapę, podbrzusze boli trochę mocniej niż zwykle. Chcę wytrzymać do piątku w pracy bo potem mam 2 tygodnie urlopu. Ginekolog kazał mi się zgłosić po urlopie, praca w warunkach szkodliwych o czym gine wie...zamierzam po urlopie pójść do innego ginekologa.
reqiem
A kiedy bylas ?A ja teraz myślę, że poszłam za wcześnie do lekarza. Rozdłubał mi tym aparatem, że plamienia dostałam a nic na tym Usg jeszcze nie zobaczył.
alla31
Jak tam , przeszły plamienia ?A ja teraz myślę, że poszłam za wcześnie do lekarza. Rozdłubał mi tym aparatem, że plamienia dostałam a nic na tym Usg jeszcze nie zobaczył.
To jeszcze o niczym nie świadczy. Czy test poprzedni tej samej firmy bo one mają rozne stężenia. Najlepiej zrobić betęDziewczyny nie wiem jak długo będę z wami....[emoji24][emoji24][emoji24]
Zrobiłam dziś test i kreska jest dużo bledsza niż ten z sob...
Zobacz załącznik 859316
Boje się jak cholera [emoji24]
Stelka38
Wczoraj czyli w 36 dniu cyklu tj. początek 6 tygodnia przy becie 1776.A kiedy bylas ?
reklama
Artemida90
To jeszcze o niczym nie świadczy. Czy test poprzedni tej samej firmy bo one mają rozne stężenia. Najlepiej zrobić betę
To testy tej samej firmy z jednego pudełka kupione w sobotę jeden zrobiłam w sobotę popołudniu a ten drugi dziś popołudniu. Bety w Holandii nie zrobię [emoji20]