reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Też jestem ospala. Dzis zrobiłam sobie dwugodzinna drzemke poobiednia, a reraz dalej chce mi sie spac :)

reklama
Witam wieczornie:)mnie po pracy też dopada niemoc,ale.dzis postanowiłam z nia wygrać i mi sie udało:)ledwo przytomna zmusilam sie do zejścia z kanapy i pojscia do ogrodu-praca na świeżym powietrzu to jest to:)wygrałam w końcu z tym mega zmęczeniem:)
Atremida-jesli chodzi o test to myślę.ze niczego to jeszcze nie przesadza-dobrze byłoby.powtórzyć tej samej firmy jutro popoludniu(doczytalam ze.pracujesz)wiec popołudnie po dlugim niesiusianiu bedzie ok-ja pamietam.ze.robilam testy jak szalona po pierwszym.bladziochu i po pierwsze stare testy zawsze.byly ciemniejsze po paru dniach wiec ciezko je.porownywac i.dopiero po tygodniu mi wyszla.ladna.krecha na tescie choc beta byla.juz ponad 500-u roznych kobiet różnie do moczu przechodzi.dlatego trzymam.mocno.kciuki zebys mogla.tu z nami zostac:)

Co masz na zapalenie?
Laktowaginal globulki trzymać w lodówce
A co 2 dni takie gotowe buteleczki Tantum Rosa roztwór i na przemian Vagosan irygacje. Masakra moj dzień w skrócie: rano na czczo Euthyrox potem globulka do pochwy, kwas ten mocny 5mg i Luteina pod język trochę tego jest hmm [emoji33]

Rzeczywiście dużo tego[emoji3]ja też coś tam zaczęłam odczuwać i lekarz wrazie co przepisał mi jakąś niastycyne czy coś takiego

Właśnie walczę z truskawkami podjechał jakiś gościu i wcisnąl mi całą wytłaczankę [emoji16][emoji28] a że lubię truskawki w kazdym wydaniu to się połakomiłam. Chyba na tym poprzestanę na trochę bo już mi się odmieniło pod koniec szypułkowania zemdliło mnie i musisłam je zamrozić coś strasznego[emoji33]

reklama
Do góry