Fajnie, że jest nas parę takich bezobjawowych w grupie raźniejJa też mam mało objawów, lekki ból piersi, ale też bardziej jak dotykam i bóle jajników a tak to jest ok. Nie martw się na pewno wszystko jest dobrze
reklama
Powiedzcie mi, czy używacie lub macie zamiar używać jakiś konkretnych kosmetyków na rozstępy? Ja już mam wizję siebie jak waże 100 kilo i wolę zapobiegać....
Polecam ten balsam Link do: Neutrogena, Formuła Norweska, Visibly Renew Elasticity Boost Body Lotion (Emulsja do ciała z minerałami zwiększającymi produkcję kolagenu) - cena, opinie, recenzja
Rewelacja, świetnie nawilża skórę
paulenka91
Fanka BB :)
Ja mam to samo.chociaz dziś jakoś bólu brzucha nie czuje aż bardzo [emoji3]ale mdli jak pieron i śliny mam duzoJa jeszcze kilka dni temu czułam tylko że bola mnie piersi i jestem senna... A teraz mdlosci, zawroty głowy... Masakra
paulenka91
Nie wiem jak wy ale ja się macam po piersiach czy bolą[emoji23]
Kokoszka356
Jeszcze tydzień temu miałam tak jak wy dziewczynki i cieszyłam się że bez jakiś uciążliwych objawów może się przeslizgne a teraz mam cały czas mdłości. A nie daj Boże jeszcze jakiś mocny zapach poczuje... Masakra! więc nie martwcie się tylko cieszcie bo inne wam zazdroszcząNo właśnie nie powiedziane, że każda musi mieć wysyp objawów .,ja mam to samo z tym, że wiadomo pełniejsze jesteśmy jak coś czujemy po prostu
Kokoszka356
Też o tym myślę ... Tylko nie wiem czy to nie za wcześnie na takie kremy. Jak myślicie???Powiedzcie mi, czy używacie lub macie zamiar używać jakiś konkretnych kosmetyków na rozstępy? Ja już mam wizję siebie jak waże 100 kilo i wolę zapobiegać....
Polecam ten balsam Link do: Neutrogena, Formuła Norweska, Visibly Renew Elasticity Boost Body Lotion (Emulsja do ciała z minerałami zwiększającymi produkcję kolagenu) - cena, opinie, recenzja
Rewelacja, świetnie nawilża skórę
Dzięki :-) opinie bardzo zachęcające. Tylko czy w ciąży można go używać?
reklama
Też o tym myślę ... Tylko nie wiem czy to nie za wcześnie na takie kremy. Jak myślicie???
Zaszkodzić nie powinny, a ja tam wolę zawczasu reagować ;-)