D
Deleted member 182016
Gość
chodzę na NFZ i wyczytała , że w czasie ciąży są tylko 4 usg robioneno właśnie nie, dał mi karteczkę jakie wyniki mam zrobić, że dalej mam brać folik mama 1, wywiad o chorobach w rodzinie i tyle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chodzę na NFZ i wyczytała , że w czasie ciąży są tylko 4 usg robioneno właśnie nie, dał mi karteczkę jakie wyniki mam zrobić, że dalej mam brać folik mama 1, wywiad o chorobach w rodzinie i tyle
Ale karty rozumiem nie założył? Mi powiedziała, że na badania po potwierdzeniuno właśnie nie, dał mi karteczkę jakie wyniki mam zrobić, że dalej mam brać folik mama 1, wywiad o chorobach w rodzinie i tyle
karte założy 6 po usg i z wynikami w rękuAle karty rozumiem nie założył? Mi powiedziała, że na badania po potwierdzeniu
Ja byłam prywatnie ale to mówię ,ze względu na te bóle, to nic ,czekamykarte założy 6 po usg i z wynikami w ręku
czekamy cierpliwie a kiedy powiedzieć szefowi w pracy?? koleżanki w pracy to różnie jedna w 7 tyg inna w 9 a kolejna w 18 i z dnia na dzień poszła na chorobowe, ja mam pracę biurową to raczej na zwolnienie nie będę chciała iść,Ja byłam prywatnie ale to mówię ,ze względu na te bóle, to nic ,czekamy
Ja na pewno do końca 3 msc nie mówię, bo sama nie wiem co będzie a praca tak samo biurowa także nie wychylam sięczekamy cierpliwie a kiedy powiedzieć szefowi w pracy?? koleżanki w pracy to różnie jedna w 7 tyg inna w 9 a kolejna w 18 i z dnia na dzień poszła na chorobowe, ja mam pracę biurową to raczej na zwolnienie nie będę chciała iść,
też chciałabym ukryć to jak najdłużej ale obawiam się mdłości a poza tym u mnie w rodzinie zawsze szybko rośnie brzuszek i wtedy i tak się wyda,Ja na pewno do końca 3 msc nie mówię, bo sama nie wiem co będzie a praca tak samo biurowa także nie wychylam się
a kiedy powiedziałaś i jaka była reakcja szefa??U mnie w pracy robię już mniej widzę że nie za bardzo po nosie wszystkim... A co do śluzu to też kupę takiego bialego