reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Ja byłam prywatnie ale to mówię ,ze względu na te bóle, to nic ,czekamy ;)
czekamy :) cierpliwie :) a kiedy powiedzieć szefowi w pracy?? koleżanki w pracy to różnie jedna w 7 tyg inna w 9 a kolejna w 18 i z dnia na dzień poszła na chorobowe, ja mam pracę biurową to raczej na zwolnienie nie będę chciała iść,

czekamy :) cierpliwie :) a kiedy powiedzieć szefowi w pracy?? koleżanki w pracy to różnie jedna w 7 tyg inna w 9 a kolejna w 18 i z dnia na dzień poszła na chorobowe, ja mam pracę biurową to raczej na zwolnienie nie będę chciała iść,
Ja na pewno do końca 3 msc nie mówię, bo sama nie wiem co będzie a praca tak samo biurowa także nie wychylam się

Ja na pewno do końca 3 msc nie mówię, bo sama nie wiem co będzie a praca tak samo biurowa także nie wychylam się
też chciałabym ukryć to jak najdłużej ale obawiam się mdłości a poza tym u mnie w rodzinie zawsze szybko rośnie brzuszek i wtedy i tak się wyda,

Polecam bio oil[emoji3] u mnie babeczki chwała bardzo jedyny minus cena. Również bardzo dobre są kosmetyki perfecta mama

U mnie w pracy robię już mniej widzę że nie za bardzo po nosie wszystkim... A co do śluzu to też kupę takiego bialego

reklama
Do góry