reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Cześć dziewczyny. Nie wiem czy panikuj, ale od 2 dni brak jakichkolwiek objawów ciąży. Nawet piersi się zmniejszyły. Myślicie, że coś jest nie tak? Dzisiaj 6+4tc. Denerwuje się bo wizyta dopiero w środę.

reklama
Cześć dziewczyny. Nie wiem czy panikuj, ale od 2 dni brak jakichkolwiek objawów ciąży. Nawet piersi się zmniejszyły. Myślicie, że coś jest nie tak? Dzisiaj 6+4tc. Denerwuje się bo wizyta dopiero w środę.
Może się denerwujesz i dlatego?mi w poniedziałek zanikły do południa nie czułam się jak w ciąży. Potem wszytsko z zdwojoną sila

Z tego co wiem , to czasami tak jest a potem objawy wracają ze zdwojoną siła ..A miałaś silne objawy? Czy takie bardziej delikatne?

Ja mam ten sam problem z tym, że ja praktycznie nie mam żadnych objawów tylko ból piersi przy dotknięciu i dziś też ich jakoś nie czuję ,czytałam, że tak jest, że czasami ciąże są bezobjawowe ;) chociaż wiem co czujesz

prawdę mówiąc dziewczyny to ja też nie czuję się jak w ciąży ;) Trochę pobolewały mnie piersi ( ale już nie bolą), mdłości nie mam jedynie odbijanie się i takie ogólne zmęczenie - niby spać się chce ciągle ale spać nie mogę. Nie dociera do mnie jeszcze, że ktoś tam we mnie siedzi ;)

Ja mam ten sam problem z tym, że ja praktycznie nie mam żadnych objawów tylko ból piersi przy dotknięciu i dziś też ich jakoś nie czuję ,czytałam, że tak jest, że czasami ciąże są bezobjawowe ;) chociaż wiem co czujesz
No właśnie nie powiedziane, że każda musi mieć wysyp objawów .,ja mam to samo z tym, że wiadomo pełniejsze jesteśmy jak coś czujemy po prostu ;)

reklama
Do góry