reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Cześć dziewczyny. Nie wiem czy panikuj, ale od 2 dni brak jakichkolwiek objawów ciąży. Nawet piersi się zmniejszyły. Myślicie, że coś jest nie tak? Dzisiaj 6+4tc. Denerwuje się bo wizyta dopiero w środę.

reklama
Cześć dziewczyny. Nie wiem czy panikuj, ale od 2 dni brak jakichkolwiek objawów ciąży. Nawet piersi się zmniejszyły. Myślicie, że coś jest nie tak? Dzisiaj 6+4tc. Denerwuje się bo wizyta dopiero w środę.
Może się denerwujesz i dlatego?mi w poniedziałek zanikły do południa nie czułam się jak w ciąży. Potem wszytsko z zdwojoną sila

Z tego co wiem , to czasami tak jest a potem objawy wracają ze zdwojoną siła ..A miałaś silne objawy? Czy takie bardziej delikatne?

Ja mam ten sam problem z tym, że ja praktycznie nie mam żadnych objawów tylko ból piersi przy dotknięciu i dziś też ich jakoś nie czuję ,czytałam, że tak jest, że czasami ciąże są bezobjawowe ;) chociaż wiem co czujesz

prawdę mówiąc dziewczyny to ja też nie czuję się jak w ciąży ;) Trochę pobolewały mnie piersi ( ale już nie bolą), mdłości nie mam jedynie odbijanie się i takie ogólne zmęczenie - niby spać się chce ciągle ale spać nie mogę. Nie dociera do mnie jeszcze, że ktoś tam we mnie siedzi ;)

Ja mam ten sam problem z tym, że ja praktycznie nie mam żadnych objawów tylko ból piersi przy dotknięciu i dziś też ich jakoś nie czuję ,czytałam, że tak jest, że czasami ciąże są bezobjawowe ;) chociaż wiem co czujesz
No właśnie nie powiedziane, że każda musi mieć wysyp objawów .,ja mam to samo z tym, że wiadomo pełniejsze jesteśmy jak coś czujemy po prostu ;)

reklama
Do góry