reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Powiedzcie mi, czy używacie lub macie zamiar używać jakiś konkretnych kosmetyków na rozstępy? Ja już mam wizję siebie jak waże 100 kilo i wolę zapobiegać....

Ja jeszcze kilka dni temu czułam tylko że bola mnie piersi i jestem senna... A teraz mdlosci, zawroty głowy... Masakra

No właśnie nie powiedziane, że każda musi mieć wysyp objawów .,ja mam to samo z tym, że wiadomo pełniejsze jesteśmy jak coś czujemy po prostu ;)
Jeszcze tydzień temu miałam tak jak wy dziewczynki i cieszyłam się że bez jakiś uciążliwych objawów może się przeslizgne ;) a teraz mam cały czas mdłości. A nie daj Boże jeszcze jakiś mocny zapach poczuje... Masakra! :baffled: więc nie martwcie się tylko cieszcie bo inne wam zazdroszczą :-D;-) ;)

reklama
Do góry