reklama
Właśnie od 35 lat te badania, ale czy liczy się od momentu zajścia w ciążę czy wiek w trakcie porodu hmmmA to nie ja nie mam jeszcze tych i genetyczne to są od jakiegoś wieku co nie?nie wiem jak to tam jest
paulenka91
Fanka BB :)
Myślę że wiek w którym zaszlas w ciążę[emoji3]Właśnie od 35 lat te badania, ale czy liczy się od momentu zajścia w ciążę czy wiek w trakcie porodu hmmm
A no to się nie załapię [emoji22]Myślę że wiek w którym zaszlas w ciążę[emoji3]
Monika11118
No i ja się również zaliczam do styczniowych mam, pozdrawiam wszystkie i życzę dużo zdrówka!
MojrAnka
Ja kilka lat temu wróciłam w rodzinne strony i tu powietrze jest zdecydowanie zdrowsze. W każdym razie będziemy się ratować cytrusowymi żelami pod prysznic i balsamami na poprawę nastrojuOj no tak, nie będzie łatwo. Styczeń, zimno, ciemno, zero spacerów bo smog, deprecha murowana.... choć córę urodziłam w lipcu i też mnie to nie omineło więc :-/
MojrAnka
Podobnie u nas, dziewczynki już duże. Starsza już ma swój świat. Fajnie, że ktoś będzie z nami jak one już zaczną swoje dorosłe życieU mnie wszyscy będą w szoku na pewno. W zasadzie sama gdyby ktoś mi 2 lata temu powiedział o ciąży u mnie to bym pomyślała, że oszalał. Juz po 2 dziecku uznaliśmy z mężem, że wystarczy. A potem po kilku latach nam się odmieniło
Właśnie to jest tak, że ten ból łapie mnie raz dwa razy dziennie ostry aż się mokra robię i za chwilę przechodzi poza tym jest ok...taka jakby kolka? Ciężko to określić idę to sprawdzicNadal boli?bardzo?ja też jakoś dziś odczuwam jakieś kłucia czasem
Kokoszka356
Mam dokładnie to samo non stop jestem głodna i cały czas coś muszę podjadac bo jak tego nie robię to właśnie zaczynają się mdłości. I niestety źle reaguje na zapachy. Kilka dni temu byłam na pogrzebie i jak ksiądz wziął do ręki kadzidło to uciekalam z kościoła jak poparzonaA macie takie ssanie w żołądku?kurde zjadłam obiad i zaraz chwilę po tym jakieś ssanie jakbym znów głodna była.ale oprócz tego mdli mnie, najgorzej jak coś poczuje
reklama
MojrAnka
Ja już byłam na dwóch, jedna na NFZ i kazał przyjść za dwa tygodnie, co wypada w następny piątek, ale chyba pójdę już w czwartek, bo tak mi pasuje. A na drugiej byłam wczoraj prywatnie i widziałam tętno. Kazał przyjść za miesiąc, jeśli nic nie będzie się działo.Dziewczyny, w ktorym tygodniu idziecie na pierwsza wizyte? [emoji4]