reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Witam wszystkie mamuśki te stałe i te nowe [emoji846]od rana kiepsko się czuję mdli mnie a na dodatek mieszkam na wsi i moja sąsiadka przyniosła mi dawno obiecaną kurę na rosół-dodam, że dzisiaj zabitą, myślałam że zwymiotuję na nią[emoji33].
U nas pogoda barowa.
Przeraża mnie ilość moich zażywanych leków. Co do wieku mam 34 - fajnie, że jest nas sporo, matek po 30-stce. To takie podbudowujące[emoji16]
Jak urodzę będę miała 35 jednak nie dostałam jeszcze żadnych dodatkowych z tego powodu badań. Jak jest u was?
https://www.suwaczki.com/tickers/zpbnio4prx39vmvg.png[/img
[img]https://www.suwaczki.com/tickers/eikt90bvetv89b7w.png

Witam wszystkie mamuśki te stałe i te nowe [emoji846]od rana kiepsko się czuję mdli mnie a na dodatek mieszkam na wsi i moja sąsiadka przyniosła mi dawno obiecaną kurę na rosół-dodam, że dzisiaj zabitą, myślałam że zwymiotuję na nią[emoji33].
U nas pogoda barowa.
Przeraża mnie ilość moich zażywanych leków. Co do wieku mam 34 - fajnie, że jest nas sporo, matek po 30-stce. To takie podbudowujące[emoji16]
Jak urodzę będę miała 35 jednak nie dostałam jeszcze żadnych dodatkowych z tego powodu badań. Jak jest u was?
https://www.suwaczki.com/tickers/zpbnio4prx39vmvg.png[/img
[img]https://www.suwaczki.com/tickers/eikt90bvetv89b7w.png
Cześć też mieszkam na wsi ale lubię to cisza i spokój[emoji3]mi lekarz zlecił już na samym początku oznaczyć grupę krwi i teraz na drugim razem mocz,morfologię,cukier i TSH. Póki co tyle:)

Nadal boli?bardzo?ja też jakoś dziś odczuwam jakieś kłucia czasem
Ja dzisiaj po raz pierwszy wstałam rano o mogłam się przeciągnąć bez skulania się aż dziwnie się poczułam - lekki niepokój. No ale zamiast tego jak już wcześniej wspomniałam za to mdłości przyszły
eikt90bvetv89b7w.png

zpbnio4prx39vmvg.png

Ja dzisiaj po raz pierwszy wstałam rano o mogłam się przeciągnąć bez skulania się aż dziwnie się poczułam - lekki niepokój. No ale zamiast tego jak już wcześniej wspomniałam za to mdłości przyszły
eikt90bvetv89b7w.png

zpbnio4prx39vmvg.png
A macie takie ssanie w żołądku?kurde zjadłam obiad i zaraz chwilę po tym jakieś ssanie jakbym znów głodna była.ale oprócz tego mdli mnie, najgorzej jak coś poczuje

Cześć też mieszkam na wsi ale lubię to cisza i spokój[emoji3]mi lekarz zlecił już na samym początku oznaczyć grupę krwi i teraz na drugim razem mocz,morfologię,cukier i TSH. Póki co tyle:)
To u mnie wszystko co wymieniłaś i dodatkowo przeciwciała, żelazo, Białko, HCV, HIV, TOXOPLAZMOZA, glukoza na czczo. Ale chodzi mi o jakieś genetyczne czy coś takiego - dla matek geriatrycznych hiii
eikt90bvetv89b7w.png

zpbnio4prx39vmvg.png

Mam to samo najlepsze, że sama do końca nigdy nie wiem na co mam ochotę w danej chwili - to jest straszne[emoji33]

To u mnie wszystko co wymieniłaś i dodatkowo przeciwciała, żelazo, Białko, HCV, HIV, TOXOPLAZMOZA, glukoza na czczo. Ale chodzi mi o jakieś genetyczne czy coś takiego - dla matek geriatrycznych hiii
eikt90bvetv89b7w.png

zpbnio4prx39vmvg.png
A to nie ja nie mam jeszcze tych:) i genetyczne to są od jakiegoś wieku co nie?nie wiem jak to tam jest

reklama
A najlepsze jest to że jak się czymś ostatnio przejadlam mam do tego wstręt[emoji3]no tak jest z serem feta i pomidorami ale np teraz mam fazę na pomidory z ogórkiem i śmietaną. Kiedyś na marchewkę i wbrew wszystkiemu nie mam ochoty na ogórki[emoji23]

Do góry