reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Co do badań to już się stresuję na samą myśl o kłuciu i krwi... zawsze mi się słabo robi. Ale cóż trzeba to trzeba...
A co do apetytu i zachcianek - to u mnie kompletny brak jednego i drugiego :-/

reklama
Myślę że wiek w którym zaszlas w ciążę[emoji3]
A no to się nie załapię [emoji22]
eikt90bvetv89b7w.png

zpbnio4prx39vmvg.png

Oj no tak, nie będzie łatwo. Styczeń, zimno, ciemno, zero spacerów bo smog, deprecha murowana.... choć córę urodziłam w lipcu i też mnie to nie omineło więc :-/
Ja kilka lat temu wróciłam w rodzinne strony i tu powietrze jest zdecydowanie zdrowsze. W każdym razie będziemy się ratować cytrusowymi żelami pod prysznic i balsamami na poprawę nastroju :)

U mnie wszyscy będą w szoku na pewno. W zasadzie sama gdyby ktoś mi 2 lata temu powiedział o ciąży u mnie to bym pomyślała, że oszalał. Juz po 2 dziecku uznaliśmy z mężem, że wystarczy. A potem po kilku latach nam się odmieniło ;)
Podobnie u nas, dziewczynki już duże. Starsza już ma swój świat. Fajnie, że ktoś będzie z nami jak one już zaczną swoje dorosłe życie ;)

A macie takie ssanie w żołądku?kurde zjadłam obiad i zaraz chwilę po tym jakieś ssanie jakbym znów głodna była.ale oprócz tego mdli mnie, najgorzej jak coś poczuje
Mam dokładnie to samo :D non stop jestem głodna i cały czas coś muszę podjadac bo jak tego nie robię to właśnie zaczynają się mdłości. I niestety źle reaguje na zapachy. Kilka dni temu byłam na pogrzebie i jak ksiądz wziął do ręki kadzidło to uciekalam z kościoła jak poparzona :baffled:

reklama
Dziewczyny, w ktorym tygodniu idziecie na pierwsza wizyte? [emoji4]
Ja już byłam na dwóch, jedna na NFZ i kazał przyjść za dwa tygodnie, co wypada w następny piątek, ale chyba pójdę już w czwartek, bo tak mi pasuje. A na drugiej byłam wczoraj prywatnie i widziałam tętno. Kazał przyjść za miesiąc, jeśli nic nie będzie się działo.

Do góry