Ja też tak mam, pytałam lekarza i powiedział że to normalne bo macica się powiększaDziewczyny czy też tak macie że czasem was tak dosłownie zakluje brzuch ale raz z prawej raz z lewej strony
reklama
paulenka91
Fanka BB :)
To jestem uspokojona [emoji3]Ja też tak mam, pytałam lekarza i powiedział że to normalne bo macica się powiększa
Dziś nie ja mam wizytę tylko Moni[emoji6]
Trochę techniki i czlowiek się gubi. Zamiast spojrzeć na avatar i nick nad nim, spojrzałam na Twój, cytowany w poście Moni
Nie, kłucia mi się nie zdarzają, ale jak sobie za dużo pozwolę, za długi spacer, wypad na rower, to czuje takie ciągnięcie... Ehh,nie mogę się przyzwyczaić, ze muszę być mniej aktywna, a bardziej ostrożna
paulenka91
To dopiero 5 tydzien ma prawo być nie widać. Ja jakoś byłam 1 raz może to był 4t2d coś koło tego i nic kompletnie nie było a za 8 dni już pęcherzyk i ciałko żółte. Cierpliwie czekaj.[emoji3]kiedy masz kolejna?Jestem po pęcherzyk 8,9 mm ale brak ciałka żółtego póki co ,jest to 4t5d, gin mówiła, że może być tak że jeszcze nie jest widoczne ale miałam nadzieję, że już będzie .. Ktoś tak miał?
alla31
Spokojnie , to bardzo wczesna ciąża [emoji4]Ważne że jest pęcherzyk.Jestem po pęcherzyk 8,9 mm ale brak ciałka żółtego póki co ,jest to 4t5d, gin mówiła, że może być tak że jeszcze nie jest widoczne ale miałam nadzieję, że już będzie .. Ktoś tak miał?
alla31
Co do badań prenatalnych, ja się jeszcze nie łapie , bo we wrześniu skończę 34 lata ..no właśnie a za rok bym się już łapała i tak się zastanawiam czy nie zrobić prywatnie.. gdzieś tu na forum czytałam że to koszt około 400 zł ,nie jest to jakaś straszna kwota a człowiek będzie spokojniejszy...
Dopiero 7,06 bo jej tydz nie bd a 4.06 mi nie pasuje ;/ ale mówiła, że będzie w innym miejscu 30. 05 gdyby się coś działo i myślę, że tam ja poproszę żeby mi zrobiła usgTo dopiero 5 tydzien ma prawo być nie widać. Ja jakoś byłam 1 raz może to był 4t2d coś koło tego i nic kompletnie nie było a za 8 dni już pęcherzyk i ciałko żółte. Cierpliwie czekaj.[emoji3]kiedy masz kolejna?
alla31
Tak ,to całkowicie normalne,też mnie czasem w różnych miejscach kłuje po bokach albo pociągnie . Wszystko tam się po prostu przesuwa [emoji4]To jestem uspokojona [emoji3]
reklama
paulenka91
Zrób tak będziesz spokojniejsza. Sama bym teraz na USG z chęcią poleciała[emoji16]Dopiero 7,06 bo jej tydz nie bd a 4.06 mi nie pasuje ;/ ale mówiła, że będzie w innym miejscu 30. 05 gdyby się coś działo i myślę, że tam ja poproszę żeby mi zrobiła usg