reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Dziś nie ja mam wizytę tylko Moni[emoji6]

Trochę techniki i czlowiek się gubi. Zamiast spojrzeć na avatar i nick nad nim, spojrzałam na Twój, cytowany w poście Moni :sorry2:

Nie, kłucia mi się nie zdarzają, ale jak sobie za dużo pozwolę, za długi spacer, wypad na rower, to czuje takie ciągnięcie... Ehh,nie mogę się przyzwyczaić, ze muszę być mniej aktywna, a bardziej ostrożna:zawstydzona/y:

Jestem po pęcherzyk 8,9 mm ale brak ciałka żółtego póki co ,jest to 4t5d, gin mówiła, że może być tak że jeszcze nie jest widoczne ale miałam nadzieję, że już będzie .. Ktoś tak miał?

Jestem po pęcherzyk 8,9 mm ale brak ciałka żółtego póki co ,jest to 4t5d, gin mówiła, że może być tak że jeszcze nie jest widoczne ale miałam nadzieję, że już będzie .. Ktoś tak miał?
To dopiero 5 tydzien ma prawo być nie widać. Ja jakoś byłam 1 raz może to był 4t2d coś koło tego i nic kompletnie nie było a za 8 dni już pęcherzyk i ciałko żółte. Cierpliwie czekaj.[emoji3]kiedy masz kolejna?

Spokojnie , to bardzo wczesna ciąża [emoji4]Ważne że jest pęcherzyk.

Co do badań prenatalnych, ja się jeszcze nie łapie , bo we wrześniu skończę 34 lata ..no właśnie a za rok bym się już łapała i tak się zastanawiam czy nie zrobić prywatnie.. gdzieś tu na forum czytałam że to koszt około 400 zł ,nie jest to jakaś straszna kwota a człowiek będzie spokojniejszy...

To dopiero 5 tydzien ma prawo być nie widać. Ja jakoś byłam 1 raz może to był 4t2d coś koło tego i nic kompletnie nie było a za 8 dni już pęcherzyk i ciałko żółte. Cierpliwie czekaj.[emoji3]kiedy masz kolejna?
Dopiero 7,06 bo jej tydz nie bd a 4.06 mi nie pasuje ;/ ale mówiła, że będzie w innym miejscu 30. 05 gdyby się coś działo i myślę, że tam ja poproszę żeby mi zrobiła usg

reklama
Dopiero 7,06 bo jej tydz nie bd a 4.06 mi nie pasuje ;/ ale mówiła, że będzie w innym miejscu 30. 05 gdyby się coś działo i myślę, że tam ja poproszę żeby mi zrobiła usg
Zrób tak będziesz spokojniejsza. Sama bym teraz na USG z chęcią poleciała[emoji16]

Do góry