reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Cześć dziewczynki.ja dziś mam.pierwsza wizyte o 17.będzie 6t2d-mam mega stres:)wiec proszę o kciuki:)pozdrawiam was wszystkie i życzę miłego dnia z niewielka ilością objawów(ale niech jakieś.będą bo to nas uspokaja):)

O to brawo [emoji4]Teraz już będzie z górki..Ja swoim planuje powiedzieć jak już będę miała pewność ,że wszystko jest ok [emoji4] moi chłopcy są niedomyslni jak to faceci [emoji4][emoji4] [emoji4] więc spokojnie poczekam. Podejrzewam że młodszy będzie się cieszył ,a starszy teraz żyje w swojej bajce więc pewnie powie " ok" i tyle [emoji3] Ja na razie nie jestem sobie w stanie wyobrazić jak to będzie,w ogóle mój mózg tego nie ogarnia ale myślę że z czasem samo przyjdzie ..
Ja już musiałam powiedzieć, ponieważ młodsza córka już wiedziała i nie chciałam, żeby starsza dowiedziała się przypadkiem... Obiecałam, że po komunii powiem. I cieszę się, bo spadł mi kamień z serca.

Obawiam się, że moja nastolatka może podobnie zareagować, Na razie jest na wyjeździe, wraca w czwartek. Za to młodsza córka o mały włos a dowiedziałby się przypadkiem. Dobrze,że jeszcze nie do końca kumata w tych tematach. Zostawiłam mężowi małe skarpeteczki na poduszce z wsuniętym testem ciążowym i młoda była szybsza od niego ;) Spytała tylko po kim te skarpetki, po niej czy po siostrze ;) Z pewnością do piątkowej wizyty u lekarza będziemy chcieli utrzymać to w tajemnicy
Moja zobaczyła aplikację w moim telefonie, a tam funkcja ciąża i napisane: poród za 254 dni :) zapytała, więc nie chciałam wciskać kitu :)

Cześć dziewczynki.ja dziś mam.pierwsza wizyte o 17.będzie 6t2d-mam mega stres:)wiec proszę o kciuki:)pozdrawiam was wszystkie i życzę miłego dnia z niewielka ilością objawów(ale niech jakieś.będą bo to nas uspokaja):)
:) będzie dobrze. Ja mam dziś 6t4d i też mam wizytę, ale u mnie druga, tym razem prywatnie. Miałam mieć w poniedziałek, ale miałam gości i musiałam przełożyć. Wizytę mam o 15.15 i też jestem cholernie ciekawa :)

:) będzie dobrze. Ja mam dziś 6t4d i też mam wizytę, ale u mnie druga, tym razem prywatnie. Miałam mieć w poniedziałek, ale miałam gości i musiałam przełożyć. Wizytę mam o 15.15 i też jestem cholernie ciekawa :)
W takim razie daj znać jak poszło-może jakieś pierwsze serduszka zabiją na forum:)

Witajcie jeśli chodzi o nas powiedzieliśmy o ciąży na razie tylko mojej siostrze i mojej macoszce. Aczkolwiek Majcia moja 6 letnia córcia sama się domyśla bo jak pozwalam jej spać z nami to proszę żeby uważała na mamusi brzuszek. Po ostatnim poronieniu bardzo to przezyłam i Majeczce też się udzieliło. Tym razem chciałam jej powiedzieć później ale bystrzocha nas wyprzedziła.
Odnośnie dolegliwości hmm wczoraj wieczorem miałam lekkie pieczenie pochwy myślałam, że minie. Dzisiaj bez zmian i lekkie kłucie w podbrzuszu, więc nie czekałam i umówiłam się na wizytę po tych wszystkich przejściach jestem przewrażliwiona. Dzisiaj o 20 mam wizytę.

reklama
Witam wszystkie nowe mamusie i trzymam kciuki za wszsytkie wizyty dzisiaj :)
Ja swoim dzieciom jeszcze nie mówię, poczekam jeszcze z miesiąc, by mieć pewność że wszystko ok. Oni akurat czekaja bardzo na rodzeństwo więc powinni się ucieszyć. W pracy powiedziałam i 2 znajomym i na razie czekam na wizytę.
U mnie zaczęły się już problemy z wypróżnianiem:zawstydzona/y: masakra normalnie. Od tego juz mnie bolał brzuch no i wiadomo większe mdłości. Tez staram się coś podjadać małego, i wtedy mdłości mniejsze.

Do góry