Oby bo tak jak pisalyśmy wcześniej, teraz martwię się, że nic nie czuję pokrecone to wszystkoPewnie w terminie miesiączki były takie mocniejsze teraz już będzie lepiej[emoji2]
reklama
Michalina2018
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki.ja dziś mam.pierwsza wizyte o 17.będzie 6t2d-mam mega streswiec proszę o kciukipozdrawiam was wszystkie i życzę miłego dnia z niewielka ilością objawów(ale niech jakieś.będą bo to nas uspokaja)
trzymam kciuki i koniecznie zamelduj po wizycieCześć dziewczynki.ja dziś mam.pierwsza wizyte o 17.będzie 6t2d-mam mega streswiec proszę o kciukipozdrawiam was wszystkie i życzę miłego dnia z niewielka ilością objawów(ale niech jakieś.będą bo to nas uspokaja)
MojrAnka
Ja już musiałam powiedzieć, ponieważ młodsza córka już wiedziała i nie chciałam, żeby starsza dowiedziała się przypadkiem... Obiecałam, że po komunii powiem. I cieszę się, bo spadł mi kamień z serca.O to brawo [emoji4]Teraz już będzie z górki..Ja swoim planuje powiedzieć jak już będę miała pewność ,że wszystko jest ok [emoji4] moi chłopcy są niedomyslni jak to faceci [emoji4][emoji4] [emoji4] więc spokojnie poczekam. Podejrzewam że młodszy będzie się cieszył ,a starszy teraz żyje w swojej bajce więc pewnie powie " ok" i tyle [emoji3] Ja na razie nie jestem sobie w stanie wyobrazić jak to będzie,w ogóle mój mózg tego nie ogarnia ale myślę że z czasem samo przyjdzie ..
MojrAnka
Moja zobaczyła aplikację w moim telefonie, a tam funkcja ciąża i napisane: poród za 254 dni zapytała, więc nie chciałam wciskać kituObawiam się, że moja nastolatka może podobnie zareagować, Na razie jest na wyjeździe, wraca w czwartek. Za to młodsza córka o mały włos a dowiedziałby się przypadkiem. Dobrze,że jeszcze nie do końca kumata w tych tematach. Zostawiłam mężowi małe skarpeteczki na poduszce z wsuniętym testem ciążowym i młoda była szybsza od niego Spytała tylko po kim te skarpetki, po niej czy po siostrze Z pewnością do piątkowej wizyty u lekarza będziemy chcieli utrzymać to w tajemnicy
MojrAnka
będzie dobrze. Ja mam dziś 6t4d i też mam wizytę, ale u mnie druga, tym razem prywatnie. Miałam mieć w poniedziałek, ale miałam gości i musiałam przełożyć. Wizytę mam o 15.15 i też jestem cholernie ciekawaCześć dziewczynki.ja dziś mam.pierwsza wizyte o 17.będzie 6t2d-mam mega streswiec proszę o kciukipozdrawiam was wszystkie i życzę miłego dnia z niewielka ilością objawów(ale niech jakieś.będą bo to nas uspokaja)
Michalina2018
W takim razie daj znać jak poszło-może jakieś pierwsze serduszka zabiją na forumbędzie dobrze. Ja mam dziś 6t4d i też mam wizytę, ale u mnie druga, tym razem prywatnie. Miałam mieć w poniedziałek, ale miałam gości i musiałam przełożyć. Wizytę mam o 15.15 i też jestem cholernie ciekawa
paulenka91
Trzymam kciuki za wizyty dziewczyny ja mam wizytę za 13 dni dopiero
Witajcie jeśli chodzi o nas powiedzieliśmy o ciąży na razie tylko mojej siostrze i mojej macoszce. Aczkolwiek Majcia moja 6 letnia córcia sama się domyśla bo jak pozwalam jej spać z nami to proszę żeby uważała na mamusi brzuszek. Po ostatnim poronieniu bardzo to przezyłam i Majeczce też się udzieliło. Tym razem chciałam jej powiedzieć później ale bystrzocha nas wyprzedziła.
Odnośnie dolegliwości hmm wczoraj wieczorem miałam lekkie pieczenie pochwy myślałam, że minie. Dzisiaj bez zmian i lekkie kłucie w podbrzuszu, więc nie czekałam i umówiłam się na wizytę po tych wszystkich przejściach jestem przewrażliwiona. Dzisiaj o 20 mam wizytę.
Odnośnie dolegliwości hmm wczoraj wieczorem miałam lekkie pieczenie pochwy myślałam, że minie. Dzisiaj bez zmian i lekkie kłucie w podbrzuszu, więc nie czekałam i umówiłam się na wizytę po tych wszystkich przejściach jestem przewrażliwiona. Dzisiaj o 20 mam wizytę.
reklama
tygryskowa
Witam wszystkie nowe mamusie i trzymam kciuki za wszsytkie wizyty dzisiaj
Ja swoim dzieciom jeszcze nie mówię, poczekam jeszcze z miesiąc, by mieć pewność że wszystko ok. Oni akurat czekaja bardzo na rodzeństwo więc powinni się ucieszyć. W pracy powiedziałam i 2 znajomym i na razie czekam na wizytę.
U mnie zaczęły się już problemy z wypróżnianiem masakra normalnie. Od tego juz mnie bolał brzuch no i wiadomo większe mdłości. Tez staram się coś podjadać małego, i wtedy mdłości mniejsze.
Ja swoim dzieciom jeszcze nie mówię, poczekam jeszcze z miesiąc, by mieć pewność że wszystko ok. Oni akurat czekaja bardzo na rodzeństwo więc powinni się ucieszyć. W pracy powiedziałam i 2 znajomym i na razie czekam na wizytę.
U mnie zaczęły się już problemy z wypróżnianiem masakra normalnie. Od tego juz mnie bolał brzuch no i wiadomo większe mdłości. Tez staram się coś podjadać małego, i wtedy mdłości mniejsze.