reklama
olakaczmarek7
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny! Jak zdrowie i samopoczucie? Ja w nocy spać nie mogłam tak mi było źle.
paulenka91
Jakoś kiepsko[emoji1] spać mi się chce w pracy się obijam. Byle do 17. Mdłości mnie takie męczyły że masakra teraz lepiej jużCześć dziewczyny! Jak zdrowie i samopoczucie? Ja w nocy spać nie mogłam tak mi było źle.
alla31
Za każdym razem inny zestaw [emoji4]Także się nie przejmuj , ty porównujesz do jednej ciąży,a ja do trzech i też jestem głupia [emoji6]A dziewczyny, ja bym miała pytanie do tych pan które przeszły przez kilka ciąż. Czy każda przechodzilyscie podobnie czy każda zupełnie inaczej? Bo ja sie w tej czuje inaczej niż w mojej pierwszej i nie wiem czy mam sie martwić czy dać sobie przysłowiowego siana? Pierwszy trymestr pierwszej ciąży to były problemy z odróżnieniem sufitu od podłogi a teraz...jest nawet znośnie...nie wiem co myśleć..
DarkAsterR
A to mi ulżyło...
A martwię sie bo, o zgrozo, czuje sie w tej ciąży lepiej niż w pierwszej..
Normalnie nie dogodzisz...
MojrAnka
Oooo, to prawie identycznie jak u mnie ja mam 14 i 9- latkęWitajcie dziewczyny. Wczoraj test pokazał dwie kreski, Wizyta u lekarza dopiero w przyszły piątek ale z wyliczeń wychodzi, że termin będzie w okolicy połowy stycznia 2019 r. To moja 3 ciąża. W domu są już dwie dziewczynki: 13 i 9 lat. Różnica wieku będzie duża ale co tam... Pozdrawiam wszystkie styczniowe mamy
A tak w ogóle to witam wszystkie nowe przyszłe mamy na forum
Nie mam czasu w dzień zajrzeć, bo się muszę nacieszyć siostrą, która w sobotę wyjeżdża, tzn. wraca tam gdzie od lat mieszka z rodziną Zaraz nadrobię zaległości.
MojrAnka
No tak [emoji6] Boję się trochę jak to będzie
..już poniekąd zrobiłam się wygodna i przyzwyczaiłam do swobody ,moi chłopcy już są bardzo samodzielni ,a z drugiej strony ostatnio płakałam że niedługo wyjdą z domu i nie wyobrażam sobie nie mieć dzieci ,już czuję że od zawsze je mam..
Też mam obawy i mimo, że bardzo chciałam to teraz mam momenty zawahania. To chyba normalne. Znowu życie do góry nogami
Wczoraj powiedziałam starszej córce... Ło matko, jedna wielka histeria. Po czym rozpłakana powiedziała, że nas nienawidzi i wyszła z domu... Wróciła po około 20 minutach i mogłyśmy dalej kontynuować rozmowę. Przeprosiła że tak brzydko powiedziała i że choć nie chce tego dziecka, to będzie mi pomagać. Kochany mój dojrzewaczek Spadło to na nią jak grom z jasnego nieba. Dziś mi powiedziała, że nie wierzy, że to się dzieje i że się martwi, że nie będę już dla niej miała tyle czasu... Dla wszystkich to będzie wielka zmiana.
alla31
O to brawo [emoji4]Teraz już będzie z górki..Ja swoim planuje powiedzieć jak już będę miała pewność ,że wszystko jest ok [emoji4] moi chłopcy są niedomyslni jak to faceci [emoji4][emoji4] [emoji4] więc spokojnie poczekam. Podejrzewam że młodszy będzie się cieszył ,a starszy teraz żyje w swojej bajce więc pewnie powie " ok" i tyle [emoji3] Ja na razie nie jestem sobie w stanie wyobrazić jak to będzie,w ogóle mój mózg tego nie ogarnia ale myślę że z czasem samo przyjdzie ..Też mam obawy i mimo, że bardzo chciałam to teraz mam momenty zawahania. To chyba normalne. Znowu życie do góry nogami
Wczoraj powiedziałam starszej córce... Ło matko, jedna wielka histeria. Po czym rozpłakana powiedziała, że nas nienawidzi i wyszła z domu... Wróciła po około 20 minutach i mogłyśmy dalej kontynuować rozmowę. Przeprosiła że tak brzydko powiedziała i że choć nie chce tego dziecka, to będzie mi pomagać. Kochany mój dojrzewaczek [emoji173]️ Spadło to na nią jak grom z jasnego nieba. Dziś mi powiedziała, że nie wierzy, że to się dzieje i że się martwi, że nie będę już dla niej miała tyle czasu... Dla wszystkich to będzie wielka zmiana.
reklama
alla31
No i ciesz się chwila [emoji4] Jeszcze może być różnie z tym samopoczuciem,a może cała ciąża minie jak nie ciąża [emoji6]A to mi ulżyło...