reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Hej dziewczyny. Jest sens iść na usg w 5 tyg? Potem będę za granicą i trochę się martwię czy mogę jechać bez konsultacji z lekarzem?

Dziękuję [emoji173]️ a który tydzień? Ja byłam tydzień temu to widziałam tylko pęcherzyk ciążowy bez zarodka, a dokładnie 7 dni później zarodek i serducho a już się martwiłam że będzie pusty...
A tak na oko bo sama nie wiem będzie 6tydz i 4 dzień byłam 8 mają to też tylko pęcherzyk i ciałko żółte lekarz stwierdził że wszystko w porządku i kazał na spokojnie za 3 tyg przyjść.[emoji4] męczą Cie jakieś objawy ciążowe?

A tak na oko bo sama nie wiem będzie 6tydz i 4 dzień byłam 8 mają to też tylko pęcherzyk i ciałko żółte lekarz stwierdził że wszystko w porządku i kazał na spokojnie za 3 tyg przyjść.[emoji4] męczą Cie jakieś objawy ciążowe?
Piersi strasznie mnie bolą, jak byłam wcześniej u lekarza to mówił że to bardzo dobry objaw. Mam mdłości, ale na szczęście nie wymiotuje no i ciągle jestem zmęczona, gdybym mogła to spałabym 20h na dobę

reklama
Piersi strasznie mnie bolą, jak byłam wcześniej u lekarza to mówił że to bardzo dobry objaw. Mam mdłości, ale na szczęście nie wymiotuje no i ciągle jestem zmęczona, gdybym mogła to spałabym 20h na dobę
Mam to samo:) z tym że piersi zależy jak im się uwidzi hehe. Tak właśnie ciągle czuję coś wnl żołądku

Do góry