MojrAnka
Fanka BB :)
Dam znać na pewnoW takim razie daj znać jak poszło-może jakieś pierwsze serduszka zabiją na forum
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dam znać na pewnoW takim razie daj znać jak poszło-może jakieś pierwsze serduszka zabiją na forum
Zależy na ile jedziesz[emoji2] ale jak nic nie dolega ci to możesz się wstrzymacHej dziewczyny. Jest sens iść na usg w 5 tyg? Potem będę za granicą i trochę się martwię czy mogę jechać bez konsultacji z lekarzem?
Gratulacje [emoji8] ja też już chce zobaczyć serduszkoCześć dziewczyny dołączam do Was termin 31 grudnia, ale wczoraj byłam na USG i na podstawie zarodka 3 stycznia
7t2d zarodek 8mm i bijące serduszko [emoji173]️
Dziękuję a który tydzień? Ja byłam tydzień temu to widziałam tylko pęcherzyk ciążowy bez zarodka, a dokładnie 7 dni później zarodek i serducho a już się martwiłam że będzie pusty...Gratulacje [emoji8] ja też już chce zobaczyć serduszko
A tak na oko bo sama nie wiem będzie 6tydz i 4 dzień byłam 8 mają to też tylko pęcherzyk i ciałko żółte lekarz stwierdził że wszystko w porządku i kazał na spokojnie za 3 tyg przyjść.[emoji4] męczą Cie jakieś objawy ciążowe?Dziękuję [emoji173]️ a który tydzień? Ja byłam tydzień temu to widziałam tylko pęcherzyk ciążowy bez zarodka, a dokładnie 7 dni później zarodek i serducho a już się martwiłam że będzie pusty...
Piersi strasznie mnie bolą, jak byłam wcześniej u lekarza to mówił że to bardzo dobry objaw. Mam mdłości, ale na szczęście nie wymiotuje no i ciągle jestem zmęczona, gdybym mogła to spałabym 20h na dobęA tak na oko bo sama nie wiem będzie 6tydz i 4 dzień byłam 8 mają to też tylko pęcherzyk i ciałko żółte lekarz stwierdził że wszystko w porządku i kazał na spokojnie za 3 tyg przyjść.[emoji4] męczą Cie jakieś objawy ciążowe?
Mam to samo z tym że piersi zależy jak im się uwidzi hehe. Tak właśnie ciągle czuję coś wnl żołądkuPiersi strasznie mnie bolą, jak byłam wcześniej u lekarza to mówił że to bardzo dobry objaw. Mam mdłości, ale na szczęście nie wymiotuje no i ciągle jestem zmęczona, gdybym mogła to spałabym 20h na dobę