violetta.sc
Fanka BB :)
Jeszcze sa bambusowe :-) Uzywalam ich w lecie zamiast kocyka.
A te bambusowe są droższe? Też takie cieniutkie jak tetrowe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze sa bambusowe :-) Uzywalam ich w lecie zamiast kocyka.
To nie tak bardzo miałaś podwyższone. Dziś mi taka starsza znajoma powiedziała, że to podobno jest normalne, że kobiety w ciąży w trakcie upału mają podwyższone ciśnienie.W okolicy 140/90. Raz u lekarza miałam 145/100 Już w czasie brania leku ale bylam wtedy bardzo zdenerwowana. Teraz najczęściej mam ok 130/80
Też mi cały czas spada morfologia. Może spróbujmy zacząć z sokiem z apteki Tak cieszę się, że wszystko ok bo jednak stres był moje wyniki morfologii z miesiąca na miesiąc coraz gorsze... Nie wiem jak to zmienić, biorę witaminy i żelazo, zdrowo się odzywiam, ale nie pomaga.
Tylko, że miesiąc temu nie było upałów [emoji6] raczej zimno byłoTo nie tak bardzo miałaś podwyższone. Dziś mi taka starsza znajoma powiedziała, że to podobno jest normalne, że kobiety w ciąży w trakcie upału mają podwyższone ciśnienie.
Też mi cały czas spada morfologia. Może spróbujmy zacząć z sokiem z apteki
To nie miałaś bardzo wysokiego . Mi dziś taka starsza znajoma powiedziała, że to normalne, że przy upalach ciężarne mają podwyższone ciśnienie. Ale to tylko mądrości ludowe ....
Niestety drozsze. Ja mialam tylko dwie. Sa grubsze niz tetrowe, ale takie delikatne w dotyku.A te bambusowe są droższe? Też takie cieniutkie jak tetrowe?
Bambusowe są najdelikatniejsze ale i najdroższe. Ja mam najwięcej tetry, kilka flanelowych i kilka bambusowych. Wielkiej bambusowej pieluszki używam jako przykrycia do spania w lecie aha no i są jeszcze muślinoweA te bambusowe są droższe? Też takie cieniutkie jak tetrowe?
Bambusowe są najdelikatniejsze ale i najdroższe. Ja mam najwięcej tetry, kilka flanelowych i kilka bambusowych. Wielkiej bambusowej pieluszki używam jako przykrycia do spania w lecie aha no i są jeszcze muślinowe
Muślinowych nie miałam. Ale one wszystkie są do tego samego. Ja używam do wycierania buzi, do ochrony przy odbijaniu, do położenia na nich dziecka u lekarza, do położenia na nich dziecka przy przewijaniu, do przykrycia siusiaka przy przewijaniu (chłopaki lubią sikać w trakcie zmiany pieluchy ), jako przykrycia jak jest ciepło. Do wyłożenia pod głową w wózku/łóżeczku- jak bobas uleje, to pościel czysta, tylko pielucha do wymiany. No i po porodzie wycierają nimi dziecko i owijają, a potem kocykiem. Także warto mieć już do szpitala kilka sztukTo już czegoś się nauczyłam a te muślinowe to jaką rolę mogą pełnić? W czymś są lepsze/gorsze?
Pampersy biore. Pieluszki sa do wytarcia rączek lub buzi. Lub nawet do przykrycia dzieckaAle super A czujesz już na stojąco czy jak chodzisz ? Cały czas ? Ja mam termin chyba dzień przed Tobą i rzadko czuje, tylko jak siedzę bez ruchu.
A na wyjścia nie bierzecie pampersów ? Po co te pieluszki się bierze ?