reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Dziewczyny ja wam powiem ze przy synu nom stop do czegoś używałam tetrówek. Nawet trzymałam go w terenówkach jak miał problem z jaderkami. Duze wodniaki miał i się nie chciały wchłaniać dzięki terenówka ładnie poszło ;)

Ale miałam fatalny wieczor i noc. Tak mnie brzuch roznolal już byłam bliska jechać na szpital... tez macie jeszcze bóle podbrzusza?

Chyba każda z przyzwyczajenia tutaj pisze ;)

Mi te bóle doskwierały na pocZatku a wczoraj jakaś masakra była dzisiaj już lepiej w nocy spać nie mogłam...

Ja mam bóle/pobolewania podbrzusza od samego początku. W 16 tygodniu na tyle mi dało w kość, że byłam na dodatkowej wizycie u lekarza ale wszystko było w porządku. Tak już po prostu mam. A wczoraj zaczęłam 20 tydzień juz :)

reklama
Ja również i przez to jestem często senna i czasem się martwię żeby nie wróciła ta senność z pierwszego trymestru.

Dziewczyny a jak tam u was z snami ? Czy dalej śnią się dziwne rzeczy?bo mnie osobiście ominely makabryczne sny o krwi i porodach ale za to mam sny erotyczne hehe i czuje się jak jakaś nastolatka:wink:
Czemu nastolatka, tak ma być do końca życia[emoji6] też mam, we wszystkich możliwych konfiguracjach [emoji6]

Do góry