Ile te pieluszki kosztowały za szt? [emoji4]Nie mogłam się powstrzymać i kupiłam pieluszki z ciuszkami jeszcze się wstrzymuje bo mam dostać od rodziny
reklama
Zamiast żelaza polecam sok z pokrzywy, mi pomogło w pierwszej ciąży(tabletki też nie działały). Przeczytałam o tym tutaj Link do: Jak naturalnie pozbyłam się ostrej anemii tylko ja piłam taki zwykły ze sklepu.Tak cieszę się, że wszystko ok bo jednak stres był moje wyniki morfologii z miesiąca na miesiąc coraz gorsze... Nie wiem jak to zmienić, biorę witaminy i żelazo, zdrowo się odzywiam, ale nie pomaga.
olakaczmarek7
Fanka BB :)
Oooo dziękuję bardzoZamiast żelaza polecam sok z pokrzywy, mi pomogło w pierwszej ciąży(tabletki też nie działały). Przeczytałam o tym tutaj Link do: Jak naturalnie pozbyłam się ostrej anemii tylko ja piłam taki zwykły ze sklepu.
W okolicy 140/90. Raz u lekarza miałam 145/100 Już w czasie brania leku ale bylam wtedy bardzo zdenerwowana. Teraz najczęściej mam ok 130/80A bardzo miałaś podwyższone?
Aneta, 11.04, 23.01 -, 37 lat, lubelskie, córka@Malwina1985
@Asiula86
@Stelka38
@Aneta15
@Lilli1234
@Tasza
@Maharet
@malianka
@Mammamia11
@aniulla
Możecie mi podać jeszcze raz dane do tabelki bo gdzieś mi zniekneło to ;/
Na raie daje ograniczony dostęp, że tylko ja mogę edytować
Imie:
Ostatnia miesiaczka
Termin porodu
Region/Województwo
Czy macie już dzieci.
Dzięki..
Margot86
Tetra 3.99 a flanela 4.99Ile te pieluszki kosztowały za szt? [emoji4]
violetta.sc
Tetra 3.99 a flanela 4.99
A czym się różnią? Ja to całkiem ciemna jestem w tych sprawach [emoji85]
Margot86
Tetra to takie jak od dawien dawna są pieluszki tyle ze teraz kolorowe można kupić. A flanela jest bardziej gładka, miękka hmmm swego czasu popularne byly pościele z flaneli. Jak czytałam o wyprawce to właśnie ktoś pisał że tetra to tak w domku a na wyjście warto mieć jakąś ładną z flaneli. Jak mi to wszystko wyjdzie w praktyce i które okażą się lepsze będzie wiadomo po nowym rokuA czym się różnią? Ja to całkiem ciemna jestem w tych sprawach [emoji85]
justys0702
Ja tak wlasnie robilam. Tetre mialam kolo domu, a na jakies wyjscia to bralam flanelowe pieluszkiTetra to takie jak od dawien dawna są pieluszki tyle ze teraz kolorowe można kupić. A flanela jest bardziej gładka, miękka hmmm swego czasu popularne byly pościele z flaneli. Jak czytałam o wyprawce to właśnie ktoś pisał że tetra to tak w domku a na wyjście warto mieć jakąś ładną z flaneli. Jak mi to wszystko wyjdzie w praktyce i które okażą się lepsze będzie wiadomo po nowym roku
reklama
Camilla29love
Tetra jest cieńsza i bardziej chłonna od flaneli,ja zakupie napewno więcej pieluszek tetrowych... Pieluszka flanelowa może się przydać np .jako cieńszy kocyk jest przyjemna w dotyku [emoji6]Teraz te tetrowe pieluszki są śliczne, więc nawet nie jest wstyd gdziekolwiek je zabrać [emoji4]A czym się różnią? Ja to całkiem ciemna jestem w tych sprawach [emoji85]