reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Zobacz załącznik 884475 Zobacz załącznik 884476 Miała któraś z Was takie odchylenia ? Może tak być w ciąży czy trzeba czymś się wspomagać?
Masz jakąś infekcję pęcherza na pewno. Pewnie na antybiotyk, dodatkowo możesz wspomóc się rumiankiem, żurawiną, czosnek i chrzan przenikają wszędzie więc jak lubisz to można.
Na krew mięso czerwone dużo, pietrucha nać, zielone warzywa typu szpinak, brokuł, pełnoziarniste pieczywo jeśli możesz- płatki owsiane są super. No i raczej z musu żelazo i jakies suple dobre z kompleksem wit b myślę.

Hej dziewczyny. Ja już po wizycie. Niczego nowego nie wniosła ona w nasze życie [emoji23] usg zrobione tylko na szybko żeby zobaczyć bijące serduszko. Dziecię spało (nic dziwnego w taki upał [emoji6]). Następna wizyta 6.09.
Fajnie że już masz wizytę za sobą ,ja dopiero koło 16[emoji6]
Najważniejsze że dzieciątko zdrowe [emoji7]

Wiecie co dziewczyny,właśnie przed chwilą wymiotowałam,już myślałam że minął ten okres ostatni raz zdarzyło mi się to jakieś 3tygodnie temu [emoji26]Zastanawiam się od czego śniadanie jadłam 3godz temu i ogólnie nie było mi nie dobrze to się pojawiło tak nagle ,mam nadzieję że już się nie pojawi [emoji849]
Ja w ogóle nie wymiotowałam ale.na nowo mdli mnie ostatnio i to mocniej niż wcześniej.

No wlasnie, dlatego pytam bo wiem, ze w pierwszej szybciej mozna poczuć [emoji4] ja mam 16+4 ale to dopiero takie muśnięcia i biorę pod uwagę tez to, ze mogę sie mylic [emoji4] ostatnio lekarz mowil ze mam lozysko wysoko w tyle, wiec to moze miec wplyw na to ze poczuje te ruchy szybciej. Na to licze [emoji2]
Nieprawda ,kolejny mit [emoji846] u mnie trzecia ciąża i najpozniejj, a dlatego że łożysko na przedniej ścianie, także to tylko od tego zależy ..a wręcz lekarz mi powiedział że wielorudek później jeszcze mogą czuć ruchy bo macica jest już bardziej rozciągnięta i jest większą przestrzeń .

Jezu, Tomek to pierwsza miłość z przedszkola moja...[emoji6] już zawsze potem miałam słabość.
Dla chłopaka miałam mało wersji, które by mi się podobały. Najbardziej Michał, Kostek i Borys i Aleksander.
Mi się podoba Tomek [emoji4] po za tym moi chłopcy mają tradycyjne imiona - Adam i Michał , Aleksander też mi się zawsze bardzo podobało ale u mnie niestety musiało od razu odpaść ze względu na nazwisko Własnie bardzo związane z tym imieniem i śmiesznie by to brzmiało ..

Podobnie haha, choć póki co chyba +2kg z czego większość w cyckach[emoji6]
Ja nawet nie wchodzę na swoją wagę nie chce się dołować [emoji28]Na ostatniej wizycie to było ponad 3tyg temu ważyłam kg do przodu od tego czasu sobie trochę pofolgowałam+zero aktywności fizycznej ,więc napewno waga będzie o przynajmniej 2kg wyższa ,ale akurat dzisiaj mnie waga nie ruszy to najmniejsze zmartwienie bo jestem skupiona na maleństwu mam nadzieję że jest wszystko wporzadku [emoji173]

Ja też już z wagą poszłam do przodu około 4 kg na plusie , ale jeszcze się nie stresuje bo przed ciążą schudłam 10 kg więc jeszcze mam przestrzeń [emoji6] zresztą w każdej ciąży tylam około 20 kg a po porodzie byłam jeszcze chudsza niż przed ..więc mam nadzieję że tym razem też tak będzie. U mnie już brzuszka nie da się ukryć , wyskakuje piłka do przodu [emoji6] dziś zaczynam 5 miesiąc [emoji6]

reklama
Nieprawda ,kolejny mit [emoji846] u mnie trzecia ciąża i najpozniejj, a dlatego że łożysko na przedniej ścianie, także to tylko od tego zależy ..a wręcz lekarz mi powiedział że wielorudek później jeszcze mogą czuć ruchy bo macica jest już bardziej rozciągnięta i jest większą przestrzeń .
Dopiero zauwazylam moj błąd. Chcialam napisać ze w kolejnej. Mysle ze chodzi o to, ze po prostu latwiej wtedy to rozpoznac ze to ruchy. A lozysko owszem ma znaczenie i tez to napisalam [emoji4]

Do góry