reklama
Tasza
Fanka BB :)
Masz jakąś infekcję pęcherza na pewno. Pewnie na antybiotyk, dodatkowo możesz wspomóc się rumiankiem, żurawiną, czosnek i chrzan przenikają wszędzie więc jak lubisz to można.Zobacz załącznik 884475 Zobacz załącznik 884476 Miała któraś z Was takie odchylenia ? Może tak być w ciąży czy trzeba czymś się wspomagać?
Na krew mięso czerwone dużo, pietrucha nać, zielone warzywa typu szpinak, brokuł, pełnoziarniste pieczywo jeśli możesz- płatki owsiane są super. No i raczej z musu żelazo i jakies suple dobre z kompleksem wit b myślę.
Camilla29love
Fajnie że już masz wizytę za sobą ,ja dopiero koło 16[emoji6]Hej dziewczyny. Ja już po wizycie. Niczego nowego nie wniosła ona w nasze życie [emoji23] usg zrobione tylko na szybko żeby zobaczyć bijące serduszko. Dziecię spało (nic dziwnego w taki upał [emoji6]). Następna wizyta 6.09.
Najważniejsze że dzieciątko zdrowe [emoji7]
Tasza
Ja w ogóle nie wymiotowałam ale.na nowo mdli mnie ostatnio i to mocniej niż wcześniej.Wiecie co dziewczyny,właśnie przed chwilą wymiotowałam,już myślałam że minął ten okres ostatni raz zdarzyło mi się to jakieś 3tygodnie temu [emoji26]Zastanawiam się od czego śniadanie jadłam 3godz temu i ogólnie nie było mi nie dobrze to się pojawiło tak nagle ,mam nadzieję że już się nie pojawi [emoji849]
Tasza
Podobnie haha, choć póki co chyba +2kg z czego większość w cyckach[emoji6]Ja mam już brzuszek ,ale nie jest on taki ładny kształtny,wyglądam jak bym przytyła dobrych kilka kg [emoji23]
alla31
Nieprawda ,kolejny mit [emoji846] u mnie trzecia ciąża i najpozniejj, a dlatego że łożysko na przedniej ścianie, także to tylko od tego zależy ..a wręcz lekarz mi powiedział że wielorudek później jeszcze mogą czuć ruchy bo macica jest już bardziej rozciągnięta i jest większą przestrzeń .No wlasnie, dlatego pytam bo wiem, ze w pierwszej szybciej mozna poczuć [emoji4] ja mam 16+4 ale to dopiero takie muśnięcia i biorę pod uwagę tez to, ze mogę sie mylic [emoji4] ostatnio lekarz mowil ze mam lozysko wysoko w tyle, wiec to moze miec wplyw na to ze poczuje te ruchy szybciej. Na to licze [emoji2]
alla31
Mi się podoba Tomek [emoji4] po za tym moi chłopcy mają tradycyjne imiona - Adam i Michał , Aleksander też mi się zawsze bardzo podobało ale u mnie niestety musiało od razu odpaść ze względu na nazwisko Własnie bardzo związane z tym imieniem i śmiesznie by to brzmiało ..Jezu, Tomek to pierwsza miłość z przedszkola moja...[emoji6] już zawsze potem miałam słabość.
Dla chłopaka miałam mało wersji, które by mi się podobały. Najbardziej Michał, Kostek i Borys i Aleksander.
Camilla29love
Ja nawet nie wchodzę na swoją wagę nie chce się dołować [emoji28]Na ostatniej wizycie to było ponad 3tyg temu ważyłam kg do przodu od tego czasu sobie trochę pofolgowałam+zero aktywności fizycznej ,więc napewno waga będzie o przynajmniej 2kg wyższa ,ale akurat dzisiaj mnie waga nie ruszy to najmniejsze zmartwienie bo jestem skupiona na maleństwu mam nadzieję że jest wszystko wporzadku [emoji173]Podobnie haha, choć póki co chyba +2kg z czego większość w cyckach[emoji6]
alla31
Ja też już z wagą poszłam do przodu około 4 kg na plusie , ale jeszcze się nie stresuje bo przed ciążą schudłam 10 kg więc jeszcze mam przestrzeń [emoji6] zresztą w każdej ciąży tylam około 20 kg a po porodzie byłam jeszcze chudsza niż przed ..więc mam nadzieję że tym razem też tak będzie. U mnie już brzuszka nie da się ukryć , wyskakuje piłka do przodu [emoji6] dziś zaczynam 5 miesiąc [emoji6]
reklama
Misza95
Moderator
Dopiero zauwazylam moj błąd. Chcialam napisać ze w kolejnej. Mysle ze chodzi o to, ze po prostu latwiej wtedy to rozpoznac ze to ruchy. A lozysko owszem ma znaczenie i tez to napisalam [emoji4]Nieprawda ,kolejny mit [emoji846] u mnie trzecia ciąża i najpozniejj, a dlatego że łożysko na przedniej ścianie, także to tylko od tego zależy ..a wręcz lekarz mi powiedział że wielorudek później jeszcze mogą czuć ruchy bo macica jest już bardziej rozciągnięta i jest większą przestrzeń .