reklama
Camilla29love
Fanka BB :)
Właśnie czekam na lekarza, pisałam wam że zawsze przychodzę wcześniej ,lekarz będzie dopiero o 15.30 a ja jestem 4 masakra [emoji26]
U mnie też się chyba coś szykujeJest i u mnie wyczekiwany deszcz i burza [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
O matko, życzę cierpliwości i trzymam kciuki!Właśnie czekam na lekarza, pisałam wam że zawsze przychodzę wcześniej ,lekarz będzie dopiero o 15.30 a ja jestem 4 masakra [emoji26]
Camilla29love
Uff ...właśnie wszedł ,nigdy się tak bardzo nie cieszyłam na widok lekarza [emoji4][emoji4]Pójdzie szybciej[emoji1]
Misza95
Moderator
Czekam na wiesci [emoji8]Uff ...właśnie wszedł ,nigdy się tak bardzo nie cieszyłam na widok lekarza [emoji4][emoji4]Pójdzie szybciej[emoji1]
MojrAnka
A my nie mamy pomysłu na imię dla synka... Wczoraj nie mogłam zasnąć i mówię do męża że może Miłosz lub Maciej a mąż że Miłosz kategorycznie nie.. Tomek mu się podoba a mi nie bardzo:/
Mój mąż jest Tomasz, a jego brat Maciej [emoji1]
MojrAnka
Dziewczyny jak niektóre z Was wrzucają tu zdjęcia brzuszków to w szoku jestem że takie macie. Ja to już zaczynam się martwić czy aby napewno w ciąży jestem ... bo ja tak może tyci mam wszyscy mówią że nic nie widać
Nie martw się, bo na to się składa wiele rzeczy, zależy czy pierwsza ciąża czy kolejna już, ale też od naszej budowy, tzn. ilości tk.tłuszczowej oraz mocnych mięśni brzucha. Jak któraś kobieta ma mocne mięśnie brzucha i do tego mało tłuszczyku, to wiadomo, że one trzymają ten brzuszek w ryzach i będzie widoczny późnej. Jedno jest pewne, pod koniec ciąży wszystkie brzuszki bedą ogromne [emoji6]
Olusiaczek19
Nie martw się, bo na to się składa wiele rzeczy, zależy czy pierwsza ciąża czy kolejna już, ale też od naszej budowy, tzn. ilości tk.tłuszczowej oraz mocnych mięśni brzucha. Jak któraś kobieta ma mocne mięśnie brzucha i do tego mało tłuszczyku, to wiadomo, że one trzymają ten brzuszek w ryzach i będzie widoczny późnej. Jedno jest pewne, pod koniec ciąży wszystkie brzuszki bedą ogromne [emoji6]
Już nie mogę się doczekać u mnie pierwsza ciąża i wiecie do szczupłych nie należę trochę ciałka mam ale nie przesadnie
martag86
Wkoncu i u mnie popadalo jeeee [emoji16][emoji16] 22º na dworzu...jak super jest czym odetchnąć...
A co do imienia to przoduje u nas Adaś [emoji4] A następne w kolejce to Jaś lub Antoś [emoji4] tylko M na Antosia krzywo patrzy [emoji852]
A co do imienia to przoduje u nas Adaś [emoji4] A następne w kolejce to Jaś lub Antoś [emoji4] tylko M na Antosia krzywo patrzy [emoji852]
reklama
violetta.sc
Co do moczu , bardzo wazne jest jak pobieracie próbkę .. koniecznie pierwszy i ze środkowego strumienia. Często Własnie te bakterie są związane ze tym ,że źle to wszystko zostało przeprowadzone [emoji6] natomiast jeśli powtarza się sytuacja to trzeba przypilnować lekarza, ja w pierwszej ciąży miałam złe wyniki od drugiego trymestru i tak sie to ciągnęło , aż w końcu w trzecim trymestrze wylądowałam na patologii i musiałam leżec i brać antybiotyk dozylnio .
Mama ginekolog pisze o tym jak dokładnie to robić. Oprócz tego co piszesz trzeba przed się podmyć.
Link do: Mocz do badania - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet