Monika11118
Fanka BB :)
Ja już czuję ruchy dziecka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to Twoja pierwsza ciaza? Ktory masz tydzien? [emoji4]Ja już czuję ruchy dziecka
Wiecie co dziewczyny,właśnie przed chwilą wymiotowałam,już myślałam że minął ten okres ostatni raz zdarzyło mi się to jakieś 3tygodnie temu [emoji26]Zastanawiam się od czego śniadanie jadłam 3godz temu i ogólnie nie było mi nie dobrze to się pojawiło tak nagle ,mam nadzieję że już się nie pojawi [emoji849]
Dziewczyny jak niektóre z Was wrzucają tu zdjęcia brzuszków to w szoku jestem że takie macie. Ja to już zaczynam się martwić czy aby napewno w ciąży jestem ... bo ja tak może tyci mam wszyscy mówią że nic nie widać
Mi właśnie poleciała praktycznie sama woda ,może faktycznie to reakcja na te upały ...niech już wreszcie się skończą, bo mam ich serdecznie dość [emoji52]Ja tak mam po prostu od upału, jak wyjdę na zewnątrz gdzieś coś załatwić to wracam i zawsze wymiotuje...nawet jak nie mam czym. Leci po prostu ślina, woda i żółć
Ja mam już brzuszek ,ale nie jest on taki ładny kształtny,wyglądam jak bym przytyła dobrych kilka kg [emoji23]Dziewczyny jak niektóre z Was wrzucają tu zdjęcia brzuszków to w szoku jestem że takie macie. Ja to już zaczynam się martwić czy aby napewno w ciąży jestem ... bo ja tak może tyci mam wszyscy mówią że nic nie widać
2, 18+2A to Twoja pierwsza ciaza? Ktory masz tydzien? [emoji4]
No wlasnie, dlatego pytam bo wiem, ze w kolejnej szybciej mozna poczuć [emoji4] ja mam 16+4 ale to dopiero takie muśnięcia i biorę pod uwagę tez to, ze mogę sie mylic [emoji4] ostatnio lekarz mowil ze mam lozysko wysoko w tyle, wiec to moze miec wplyw na to ze poczuje te ruchy szybciej. Na to licze [emoji2]2, 18+2
Mam to samo...aż się martwię czy wszystko w porządku na pewno:/
Jezu, Tomek to pierwsza miłość z przedszkola moja...[emoji6] już zawsze potem miałam słabość.Mi za to imię Tomek podoba się od nastoletnich czasów ,pamiętam jak mówiłam do koleżanek że jak będę miała syna to tak dam mu na imię ,mojemu mężowi też się podoba ale znowu mojej siostrze się nie podoba i namawiała mnie na inne ,ja jednak zdania nie zmienię [emoji2]Co do córeczki to mam problem ,jakoś żadne imię mi nie podchodzi [emoji16]