reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

A my nie mamy pomysłu na imię dla synka... Wczoraj nie mogłam zasnąć i mówię do męża że może Miłosz lub Maciej a mąż że Miłosz kategorycznie nie.. Tomek mu się podoba a mi nie bardzo:/
Mi za to imię Tomek podoba się od nastoletnich czasów ,pamiętam jak mówiłam do koleżanek że jak będę miała syna to tak dam mu na imię ,mojemu mężowi też się podoba ale znowu mojej siostrze się nie podoba i namawiała mnie na inne ,ja jednak zdania nie zmienię [emoji2]Co do córeczki to mam problem ,jakoś żadne imię mi nie podchodzi [emoji16]

reklama
Dziewczyny, trzymam kciuki za wizyty! :)

My nie mamy imienia, ale o tym będziemy gadać mężem pod koniec ciąży. Najgorsze jest to, że mi się dość mało imion podoba i będzie duży dylemat. No ale nic, na razie czekam na połowkowe i płeć :)

DSC_0074.JPG
DSC_0073.JPG
Miała któraś z Was takie odchylenia ? Może tak być w ciąży czy trzeba czymś się wspomagać?

Załączniki

• DSC_0074.JPG
    DSC_0074.JPG
    917,4 KB · Wyświetleń: 417
  • DSC_0073.JPG
    DSC_0073.JPG
    882,7 KB · Wyświetleń: 408
Wiecie co dziewczyny,właśnie przed chwilą wymiotowałam,już myślałam że minął ten okres ostatni raz zdarzyło mi się to jakieś 3tygodnie temu [emoji26]Zastanawiam się od czego śniadanie jadłam 3godz temu i ogólnie nie było mi nie dobrze to się pojawiło tak nagle ,mam nadzieję że już się nie pojawi [emoji849]

Też znam dziewczynę, na którą rodzina mówi Agata, a na prawdę ma Daria...byłam w szoku jak się o tym dowiedziałam. W szkole jest Daria, a w domu Agata;) bo rodzice nie mogli się dogadać co do imienia, matka wygrała, w papierach była Daria. Ale ojciec nazywał ją Agata i tak zostało, nawet matka tak do niej mówi;))
[emoji23][emoji23][emoji23]
No ja kiedyś na początku jak mnie przechrzcił szłam ulicą i koleżanka krzyczała za mną Zuza, Zuza... A ja nic...
Dopiero po czasie odwracam się do niej i mówię, że sorki, ale nie zajarzyłam, że mnie woła, bo tak naprawdę jestem Ania ;)
Była w szoku...
Teraz to nawet moja mama na mnie Zuza mówi... [emoji23][emoji23][emoji23]

Dziewczyny jak niektóre z Was wrzucają tu zdjęcia brzuszków to w szoku jestem że takie macie. Ja to już zaczynam się martwić czy aby napewno w ciąży jestem ... bo ja tak może tyci mam wszyscy mówią że nic nie widać

Zobacz załącznik 884475 Zobacz załącznik 884476 Miała któraś z Was takie odchylenia ? Może tak być w ciąży czy trzeba czymś się wspomagać?
Trochę morfologia za niska. I bakterie w moczu wskazują na infekcje. Erytrocyty w moczu to nic innego jak krew, jak to mi lekarz powiedział na odchylenia w morfologii że w ciąży są inne widełki. A co do moczu to wcale nic się dziać nie musi mogłaś źle pobrać ale lekarza zadecyduje[emoji6]

Ostatnia edycja:
Wiecie co dziewczyny,właśnie przed chwilą wymiotowałam,już myślałam że minął ten okres ostatni raz zdarzyło mi się to jakieś 3tygodnie temu [emoji26]Zastanawiam się od czego śniadanie jadłam 3godz temu i ogólnie nie było mi nie dobrze to się pojawiło tak nagle ,mam nadzieję że już się nie pojawi [emoji849]
To podajmy sobie rękę.. ciągnie mnie od rana na wymioty ledwo co pokroilam mięso.

reklama
Do góry