reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
A my nie mamy pomysłu na imię dla synka... Wczoraj nie mogłam zasnąć i mówię do męża że może Miłosz lub Maciej a mąż że Miłosz kategorycznie nie.. Tomek mu się podoba a mi nie bardzo:/

Hej dziewczynki [emoji4] @kropka4x4 @Camilla29love @MojrAnka trzymam kciuki i czekam na wieści [emoji110] [emoji110] [emoji5].

Mam nadzieję że dziś upał trochę odpuści. Narazie nie jest źle. Co do suplementów to mi się raz na jakiś czas zdarzało brać komplet witamin i mój M to samo. Nie widzę w tym nic złego. Można próbować dostarczyć wszystko dieta oczywiście, ale w moim wypadku, przez pracę i nieregularne i często w biegu jedzenie nie było to łatwe.

Co do imion to ja już jestem nastawiona na dziewczynkę [emoji4] mam nadzieję że nie będzie żadnego psikusa i nie urośnie tam nic między nóżkami bo jakoś o imieniu dla chłopca nawet nie myślę [emoji12] a co do córci to jak mi hormony nic w głowie nie pomieszają to będzie Aleksandra. [emoji5]

reklama
Wielkopolska. 37 lat. Dziecko drugie. Mam już jedną córkę. Anna.
Mąż mówi na mnie Zuza od lat... Niektórzy znajomi są bardzo zdziwieni jak się dowiadują, że to nie moje imię... [emoji16][emoji6]

Też znam dziewczynę, na którą rodzina mówi Agata, a na prawdę ma Daria...byłam w szoku jak się o tym dowiedziałam. W szkole jest Daria, a w domu Agata;) bo rodzice nie mogli się dogadać co do imienia, matka wygrała, w papierach była Daria. Ale ojciec nazywał ją Agata i tak zostało, nawet matka tak do niej mówi;))

Do góry