reklama
paulenka91
Fanka BB :)
U nas dla chłopczyka Aleksander[emoji6]chyba Ze jakimś cudem zmieni się na dziewczynkę to będziemy myśleć[emoji6]kciuki za wizytę czekam na wieści[emoji6]Widzialam pisalyscie o imionach u nas jesli bedzie dziewczynka to Lenka a jak chłopczyk to Pawełek [emoji4][emoji4]
Tez mi sie podoba Aleksander to moze drugi synekU nas dla chłopczyka Aleksander[emoji6]chyba Ze jakimś cudem zmieni się na dziewczynkę to będziemy myśleć[emoji6]kciuki za wizytę czekam na wieści[emoji6]
Veronika_k
A u nas jak dziewczynka będzie Leya a jak chłopiec to Jonathan. Z tym,że w De czytany przez J! Co bardziej mi się podoba.
marzenka1810
A my nie mamy pomysłu na imię dla synka... Wczoraj nie mogłam zasnąć i mówię do męża że może Miłosz lub Maciej a mąż że Miłosz kategorycznie nie.. Tomek mu się podoba a mi nie bardzo:/
Kokoszka356
Hej dziewczynki [emoji4] @kropka4x4 @Camilla29love @MojrAnka trzymam kciuki i czekam na wieści [emoji110] [emoji110] [emoji5].
Mam nadzieję że dziś upał trochę odpuści. Narazie nie jest źle. Co do suplementów to mi się raz na jakiś czas zdarzało brać komplet witamin i mój M to samo. Nie widzę w tym nic złego. Można próbować dostarczyć wszystko dieta oczywiście, ale w moim wypadku, przez pracę i nieregularne i często w biegu jedzenie nie było to łatwe.
Co do imion to ja już jestem nastawiona na dziewczynkę [emoji4] mam nadzieję że nie będzie żadnego psikusa i nie urośnie tam nic między nóżkami bo jakoś o imieniu dla chłopca nawet nie myślę [emoji12] a co do córci to jak mi hormony nic w głowie nie pomieszają to będzie Aleksandra. [emoji5]
Mam nadzieję że dziś upał trochę odpuści. Narazie nie jest źle. Co do suplementów to mi się raz na jakiś czas zdarzało brać komplet witamin i mój M to samo. Nie widzę w tym nic złego. Można próbować dostarczyć wszystko dieta oczywiście, ale w moim wypadku, przez pracę i nieregularne i często w biegu jedzenie nie było to łatwe.
Co do imion to ja już jestem nastawiona na dziewczynkę [emoji4] mam nadzieję że nie będzie żadnego psikusa i nie urośnie tam nic między nóżkami bo jakoś o imieniu dla chłopca nawet nie myślę [emoji12] a co do córci to jak mi hormony nic w głowie nie pomieszają to będzie Aleksandra. [emoji5]
violetta.sc
Pamiętasz co brał mąż, bo koleżanka rok się stara i nic, może bym im podpowiedziała.
Mi kiedyś ginekolog zapisała na kartce zanim jeszcze zaczęliśmy się starać: fertilMan (drogi dosyć). 2-3 mc przed staraniem zalecała brać i odstawić alkohol bo sprawia, że plemniki są słabsze.
Zuzanka1402
Wielkopolska. 37 lat. Dziecko drugie. Mam już jedną córkę. Anna.Region, wiek, to Twoje pierwsze dziecko tak? No i imie to raczej oczywiste [emoji16]
Mąż mówi na mnie Zuza od lat... Niektórzy znajomi są bardzo zdziwieni jak się dowiadują, że to nie moje imię... [emoji16][emoji6]
reklama
violetta.sc
Wielkopolska. 37 lat. Dziecko drugie. Mam już jedną córkę. Anna.
Mąż mówi na mnie Zuza od lat... Niektórzy znajomi są bardzo zdziwieni jak się dowiadują, że to nie moje imię... [emoji16][emoji6]
Też znam dziewczynę, na którą rodzina mówi Agata, a na prawdę ma Daria...byłam w szoku jak się o tym dowiedziałam. W szkole jest Daria, a w domu Agata bo rodzice nie mogli się dogadać co do imienia, matka wygrała, w papierach była Daria. Ale ojciec nazywał ją Agata i tak zostało, nawet matka tak do niej mówi)