reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Co do imion dziewczynka na pewno Kornelia a a chłopca kompletnie nie wiemy.. wiemy które na pewno nie hehe
Jutro wizyta może Ktosiek się ujawni, choć zbytnio nie liczę na to :D

reklama
My tacy 18+1
IMG_20180803_080104.jpg

Załączniki

• IMG_20180803_080104.jpg
    IMG_20180803_080104.jpg
    56,8 KB · Wyświetleń: 281
To też zrobi mix a większe wiadomo nie zginą[emoji6]a może umysli nam się kiedyś 2[emoji6]
U mnie córka topila się w 56. Gdyby teraz potrzebne było 62 to w domu będę miała przygotowane i w razie w M. Dowiezie.
Wczoraj byłam u mojej kuzynki,która urodziła synka w, jejku jakie Maleństwo!!!! Ja to już nie pamiętam takiego Okruszka

Wiesz co, rakie typu zdrowe włosy i paznokcie za 10zł za op na pewno bym olała bo tam jest jakiś syntetyk którego przyswoisz może 1%. Ja w dietę i dobre suple ale bez przesady wierzę bo pomogły mi wyhamować różne paskudne choróbska i w końcu zajść i póki co utrzymać ciążę. Łykam tego sporo ale z rozsądkiem i bez szaleństw i powiem Ci że na moim osobistym przypadku 100 razy lepiej sprawdziło się to niż konwencjonalne podejście do leczenia.
Ja też tyle lat probóbowałam zajsc w ciaze, lekarze mi mowili, ze niee nie trzeba suplementow, a trafiłam na to forum i tam dziewczyny na watkach łykaly mase witaminek i ja tez zaczelam, tylko nie zbiory, a konkretne witaminy, D, czysta C, B6, Q10, wiesiołka, kwas, akard, meza tez faszerowałam i moze to przypadek, ze akurat wtedy sie udalo, a ja obstawiam, że nie [emoji4] Tez jestem zdania, że najlepiej z diety czerpać, no ale ja moja dieta na bank nie dostarcza tych substancji. Wiem, ze rodza sie dzieci zdrowe, a matki nic nie brały, ale ja wole nie ryzykować, szczegolnie, że nic nie tyje, a chudne to wole tą tableteczke łyknac dziennie tak jak @paulena91 mówi dla własnego poczucia spokoju.

Szczęśliwe Mamusie Styczniowe [emoji4]

[emoji110][emoji110][emoji110]za wizyty:

03.08 :
@kropka4x4 wizyta,
@Camilla29love wizyta
@MojrAnka wizyta

04.08 - @Milkchocolate wizyta

06.08 - @martag86 wizyta
07.08 @justys0702 wizyta
08.08 - @olakaczmarek7 wizyta, @Justyna16235 wizyta
09.08 @Asiula86 wizyta, @malianka wizyta
10.08 - @arielka94 wizyta, @Aneta15 wizyta
13.08 - @Zuzanka1402 - wizyta, @Inka91 wizyta
14.08 - @violetta.sc wizyta, @bojąca wizyta
16.08 - @olakaczmarek7 połówkowe, @Kicia_83 wizyta @Olusiaczek19 wizyta, @Linoone wizyta
17.08 - @Anga79 wizyta
20.08 - @MojrAnka połówkowe, @paulenka91 połówkowe, @Dariana wizyta
21.08 - @eulalia83 połówkowe, @asiaxkk wizyta, @Michalina2018 połówkowe
22.08 - @Talka92 wizyta, @Asia92 wizyta, @alla31 wizyta
23.08 - @Misza95 połówkowe + URODZINY [emoji512] @Kokoszka356 połówkowe, @Anga79 połówkowe
27.08 - @Zuzanka1402 połówkowe, @reqiem wizyta, @Monika11118 wizyta
28.08 - @asiaxkk połówkowe, @Asia92 połówkowe, @AniaWaa połówkowe, @marzena1810 połówkowe
29.08 - @Talka92 połówkowe + URODZINY! [emoji512]
30.08 - @Asiula86 wizyta, @perell wizyta, @Lilli1234 wizyta
31.08 @Veronika_k połówkowe
03.09 - @Tasza wizyta
04.09 - @bojąca połówkowe, @Linoone połówkowe
19.09 - @Tasza połówkowe
20.09 - @Asiula86 połówkowe
25.09 - @kropka4x4 połówkowe

Piszcie swoje wizyty to dopisze do kalendarza [emoji4]

Link do: Styczniówki 2019r.

Link do naszej tabelki, dopisujcie sie , a jak ktos ma problem to dajcie dane, to Was dopisze.

I znowu piątek [emoji85][emoji87] Ten czas leci nieubłaganie! Kropka, Camila - czekamy na wieści! Miłego dniaaa [emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]

Ostatnia edycja:
Ja też tyle lat probóbowałam zajsc w ciaze, lekarze mi mowili, ze niee nie trzeba suplementow, a trafiłam na to forum i tam dziewczyny na watkach łykaly mase witaminek i ja tez zaczelam, tylko nie zbiory, a konkretne witaminy, D, czysta C, B6, Q10, wiesiołka, kwas, akard, meza tez faszerowałam i moze to przypadek, ze akurat wtedy sie udalo, a ja obstawiam, że nie [emoji4] Tez jestem zdania, że najlepiej z diety czerpać, no ale ja moja dieta na bank nie dostarcza tych substancji. Wiem, ze rodza sie dzieci zdrowe, a matki nic nie brały, ale ja wole nie ryzykować, szczegolnie, że nic nie tyje, a chudne to wole tą tableteczke łyknac dziennie tak jak @paulena91 mówi dla własnego poczucia spokoju.

W takim wypadku to myślę, że placebo działa, a nie cudowna moc witamin [emoji6] Ale najważniejsze że się udało!
Nie oceniam nikogo za jego decyzje, bo każdy podejmuje swoje [emoji846]Ja zdecydowałam nie brać nic, ale jeśli ktoś się lepiej czuje z świadomością, że bierze witaminy, to nic mi do tego [emoji12]

Ja dziś mam wizytę na NFZ, więc nawet się nie ekscytuję, bo szału nie będzie. Do tej pory pan doktor zrobił mi jedno usg, bodajże w 5 tyg., a po wizycie nie wiedziałam dosłownie nic. Plus taki, że dał mi skierowanie na prenatalne do dobrej kliniki i na tym koniec.

Miłego dnia wszystkim.

reklama
Do góry