Ten kombinezon masz śliczny
reklama
Kokoszka356
Fanka BB :)
On jest na 68 i nie wiem czy nie będzie za duży na początekTen spiworek masz śliczny
Na początek może być za duży, ale dzieci szybko rosną, szkoda jakby byl dobry w lipcu. Ja wiesz z jakiego miesiaca siostrąa ma córkę to łatwo mniej więcej sobie sprawdzić. Tak czy inaczej śliczny.On jest na 68 i nie wiem czy nie będzie za duży na początek
martag86
Mam tak samo, niby czytam wasze rady ale ja całkiem zielona jestem...[emoji53] chyba naprawdę zacznę i ja zapisywać co z czym się je hehe [emoji23]Jak tak piszecie o tych wózkach, laktatorach, nianiach, fotelikach itd to jestem przerażona [emoji85] nawet nie wiem na co miałabym zwracać uwagę przy kupnie tego wszystkiego...chyba sobie zacznę zapisywać to co piszecie ja niestety nie mam od kogo dostać czegokolwiek. Musimy kupić wszystko, ale jeszcze nawet za niczym się nie rozglądałam. Wydaje mi się to wszystko takie skomplikowane [emoji51]
olakaczmarek7
Dziewczyny... A co z rozmiarem skarpetek? Chciałam kupić, a nie wiedzialam jak to jest
Kokoszka356
Siostra ma z czerwca ale dużo ubranek też dostała i z kombinezony akurat nie korzystałaNa początek może być za duży, ale dzieci szybko rosną, szkoda jakby byl dobry w lipcu. Ja wiesz z jakiego miesiaca siostrąa ma córkę to łatwo mniej więcej sobie sprawdzić. Tak czy inaczej śliczny.
violetta.sc
Przejrzałam rzeczy po siostrzencach. Tyyyle rzeczy znalazłam [emoji33] [emoji1] siostra ma parke więc trochę rzeczy typowo dla chłopca odrzuciłam ale na szczęście dużo uniwersalnych wzorów i kolorów i trochę dziewczynskiego różu [emoji12] [emoji1] Zobacz załącznik 884175Zobacz załącznik 884176Zobacz załącznik 884177Zobacz załącznik 884178
Te skarpetunie mini mini są takie urocze[emoji7]
martag86
Czy korzystacie z poduszek do spania dla ciężarnych? Chyba już był poruszany ten temat...ale ostatnio tak kiepsko mi się śpi, te upały swoją drogą ale na bokach już mi czasami ciężko poleżeć bo brzuch ciągnie trochę...[emoji53]
I tak chciałam zapytać czy korzystanie? Czy wygodniej się śpi? I jakie macie bo są przeróżne...[emoji50] i które polecacie??
I tak chciałam zapytać czy korzystanie? Czy wygodniej się śpi? I jakie macie bo są przeróżne...[emoji50] i które polecacie??
reklama
Tak, mam motherhood Premium. Jest super wygodna, można się naprawdę wygodnie ulozyc. Kupiłam używana na pod i cała wypralam.Czy korzystacie z poduszek do spania dla ciężarnych? Chyba już był poruszany ten temat...ale ostatnio tak kiepsko mi się śpi, te upały swoją drogą ale na bokach już mi czasami ciężko poleżeć bo brzuch ciągnie trochę...[emoji53]