reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
5 miesiąc zaczynamy z 18 tym tygodniem.
Screenshot_2018-08-02-14-20-03-917_com.android.chrome.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-08-02-14-20-03-917_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2018-08-02-14-20-03-917_com.android.chrome.jpg
    73,8 KB · Wyświetleń: 162
Jak tak piszecie o tych wózkach, laktatorach, nianiach, fotelikach itd to jestem przerażona [emoji85] nawet nie wiem na co miałabym zwracać uwagę przy kupnie tego wszystkiego...chyba sobie zacznę zapisywać to co piszecie;) ja niestety nie mam od kogo dostać czegokolwiek. Musimy kupić wszystko, ale jeszcze nawet za niczym się nie rozglądałam. Wydaje mi się to wszystko takie skomplikowane [emoji51]
Mam tak samo, niby czytam wasze rady ale ja całkiem zielona jestem...[emoji53] chyba naprawdę zacznę i ja zapisywać co z czym się je hehe [emoji23]

Czy korzystacie z poduszek do spania dla ciężarnych? Chyba już był poruszany ten temat...ale ostatnio tak kiepsko mi się śpi, te upały swoją drogą ale na bokach już mi czasami ciężko poleżeć bo brzuch ciągnie trochę...[emoji53]
I tak chciałam zapytać czy korzystanie? Czy wygodniej się śpi? I jakie macie bo są przeróżne...[emoji50] i które polecacie??

reklama
Czy korzystacie z poduszek do spania dla ciężarnych? Chyba już był poruszany ten temat...ale ostatnio tak kiepsko mi się śpi, te upały swoją drogą ale na bokach już mi czasami ciężko poleżeć bo brzuch ciągnie trochę...[emoji53]
I tak chciałam zapytać czy korzystanie? Czy wygodniej się śpi? I jakie macie bo są przeróżne...[emoji50] i które polecacie??
Tak, mam motherhood Premium. Jest super wygodna, można się naprawdę wygodnie ulozyc. Kupiłam używana na pod i cała wypralam.

Do góry