reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Dziewczyny byłam tu jakoś od początku,później zmiana tel,męczyłam się,żeby się zalogować bo zapomniałam hasła [emoji85] przy mojej 3 ciągle coś do roboty i dawno się nie odzywałam! Jestem też na wakacyjnych 2017! Ale jak chcecie to sobie stąd pójdę [emoji6]
Jesteś w ciąży?

Jeszcze połówkowych nie było a już prawie każda zna płeć ,co za czasy ;-);-);-);-);-)
Oby kazdej sie potwierdziło na polowkowych [emoji16]
Dziewczyny byłam tu jakoś od początku,później zmiana tel,męczyłam się,żeby się zalogować bo zapomniałam hasła [emoji85] przy mojej 3 ciągle coś do roboty i dawno się nie odzywałam! Jestem też na wakacyjnych 2017! Ale jak chcecie to sobie stąd pójdę [emoji6]
Zostan z nami, bedzie nas wiecej=wiecej doświadczen [emoji4]

Jak tak piszecie o tych wózkach, laktatorach, nianiach, fotelikach itd to jestem przerażona [emoji85] nawet nie wiem na co miałabym zwracać uwagę przy kupnie tego wszystkiego...chyba sobie zacznę zapisywać to co piszecie;) ja niestety nie mam od kogo dostać czegokolwiek. Musimy kupić wszystko, ale jeszcze nawet za niczym się nie rozglądałam. Wydaje mi się to wszystko takie skomplikowane [emoji51]

Nie martw się, mam tak samo! ;) nawet na początku ciąży nie wiedziałam co to jest body kopertowe, a co to pajacyk. U mnie w rodzinie nie było małych dzieci, dopiero teraz siostra ma 2 miesięczną córeczkę, i się uczę. Ale rodzajów fotelików i wózków nadal nie ogarniam. Ale wierzę, że jeżeli coś powinnam wiedzieć, to prędzej czy później się dowiem :) fajne są też filmiki na YT jak pielęgnować maluszka, albo jak skompletować wyprawkę. Dużo tam jest szczegółów.

Czy korzystacie z poduszek do spania dla ciężarnych? Chyba już był poruszany ten temat...ale ostatnio tak kiepsko mi się śpi, te upały swoją drogą ale na bokach już mi czasami ciężko poleżeć bo brzuch ciągnie trochę...[emoji53]
I tak chciałam zapytać czy korzystanie? Czy wygodniej się śpi? I jakie macie bo są przeróżne...[emoji50] i które polecacie??

Ja też korzystam, mam poduszkę typ C, kupioną na allegro 130 cm. I bardzo polecam, o wiele lepiej się śpi :)

reklama
Wow doczytałam że masz trójkę, ile mają lat , wiesz już co będzie?
Julia 9 (za 2 tygodnie), Simon jeszcze 4 (we wrześniu 5) i Leon. Nie wiem co będzie. Połówkowe mam koniec sierpnia. Liczymy z mężem na córeczkę [emoji4] a Julia i Simi to nie są dziećmi obecnego męża ale tak jakby były bo prawdziwy tatuś ma w d...

Do góry