Ja jestem teraz na etapie 2x1, aktualnie 15+3 jestem. A ile czasu bralas 1 tabletke?Ja w zeszły poniedziałek skończyłam brać(aktualnie 17+3). Najpierw 3x1 później 2x1 później 1x1 i na koniec 0,5x1 przez 4dni
reklama
violetta.sc
Fanka BB :)
Jak tak piszecie o tych wózkach, laktatorach, nianiach, fotelikach itd to jestem przerażona [emoji85] nawet nie wiem na co miałabym zwracać uwagę przy kupnie tego wszystkiego...chyba sobie zacznę zapisywać to co piszecie ja niestety nie mam od kogo dostać czegokolwiek. Musimy kupić wszystko, ale jeszcze nawet za niczym się nie rozglądałam. Wydaje mi się to wszystko takie skomplikowane [emoji51]
Oo super [emoji7] gratulacje [emoji4]My już po[emoji3] jest chyba dziewczyna.... odwrócona znowu dupką haha. Dr mówił że jak są 3 przecinki w sensie zarysowane wargi sromowe to już raczej nie zmieni zdania[emoji6] dziś 14+4 i jest wielka bo 8,6cm gosch.... nie do uwierzenia[emoji3]
MojrAnka
Ja wg mojej aplikacji w niedziele [emoji16] a mam 2tyg po Tobie termin [emoji16]
Piąty to chyba ukończone 18 tygodni, więc jakim cudem? [emoji848]
reqiem
Bo jest to nieszczesne rozgraniczenie na miesiac ciazy i miesiac kalendarzowy i ciazy jesy krotszy i wypada wczesniej.Piąty to chyba ukończone 18 tygodni, więc jakim cudem? [emoji848]
Tak mi pokazuje jak klikne na 5 sierpnia
Załączniki
Nie jest to takie skomplikowane jak sie wydaje, nie martw się na zapas pewnie z czasem pojawia się tutaj konkretne modele , linki i inf o nichJak tak piszecie o tych wózkach, laktatorach, nianiach, fotelikach itd to jestem przerażona [emoji85] nawet nie wiem na co miałabym zwracać uwagę przy kupnie tego wszystkiego...chyba sobie zacznę zapisywać to co piszecie ja niestety nie mam od kogo dostać czegokolwiek. Musimy kupić wszystko, ale jeszcze nawet za niczym się nie rozglądałam. Wydaje mi się to wszystko takie skomplikowane [emoji51]
. Dzięki forum można się dowiedzieć wielu rzeczy, mam dwóch synów ale nie jestem na bieżąco i też chętnie czytam i dopytuje.
Stres nie jest tu potrzebny, mamy jeszcze dużo czasu[emoji3]
Trochę to bezsensu więc liczę miesiące kalendarzowe od om i dobrze mi wyjdzie bo termin cc ustalił mi lekarz na 3.01. Więc wychodzi mi równo, a te kalendarzowe to apka liczy od owulacji.Bo jest to nieszczesne rozgraniczenie na miesiac ciazy i miesiac kalendarzowy i ciazy jesy krotszy i wypada wczesniej.
Tak mi pokazuje jak klikne na 5 sierpnia Zobacz załącznik 884171
Kokoszka356
Przejrzałam rzeczy po siostrzencach. Tyyyle rzeczy znalazłam [emoji33] [emoji1] siostra ma parke więc trochę rzeczy typowo dla chłopca odrzuciłam ale na szczęście dużo uniwersalnych wzorów i kolorów i trochę dziewczynskiego różu [emoji12] [emoji1]
Załączniki
Ten spiworek masz ślicznyPrzejrzałam rzeczy po siostrzencach. Tyyyle rzeczy znalazłam [emoji33] [emoji1] siostra ma parke więc trochę rzeczy typowo dla chłopca odrzuciłam ale na szczęście dużo uniwersalnych wzorów i kolorów i trochę dziewczynskiego różu [emoji12] [emoji1] Zobacz załącznik 884175Zobacz załącznik 884176Zobacz załącznik 884177Zobacz załącznik 884178
reklama
MojrAnka
Bo jest to nieszczesne rozgraniczenie na miesiac ciazy i miesiac kalendarzowy i ciazy jesy krotszy i wypada wczesniej.
Tak mi pokazuje jak klikne na 5 sierpnia Zobacz załącznik 884171
Faktycznie, spojrzałam w tą samą apkę i ja już dawno zaczęłam 5 miesiąc [emoji86] O maryjo, ale gapa ze mnie.
21 lipca w sobotę zaczęłam piąty ciążowy miesiąc.