reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

Czy korzystacie z poduszek do spania dla ciężarnych? Chyba już był poruszany ten temat...ale ostatnio tak kiepsko mi się śpi, te upały swoją drogą ale na bokach już mi czasami ciężko poleżeć bo brzuch ciągnie trochę...[emoji53]
I tak chciałam zapytać czy korzystanie? Czy wygodniej się śpi? I jakie macie bo są przeróżne...[emoji50] i które polecacie??
Ja już byłam o krok od zamówienia już nawet wybrałam sobie wzór [emoji6]Trochę przeraża mnie wielkość tej poduszki a ja w ciągu nocy bardzo często przekręcam się z boku na bok i tak się zastanawiam jak to by było z tą poduszka [emoji28]

reklama
Ja też mam taką wielką ale nie wiem ile ma cm. Tylko,że ona nie jest typowo dla kobiet w ciąży i jestem nie zadowolona ale dobre i to. Mam jeszcze po Leonie poduszkę do karmienia,większa kupiłam nie taka mała tradycyjna i z ta też śpię [emoji6]

Nie wiem jeszcze. Połówkowe koniec sierpnia to już powinna powiedzieć. Chociaż w 1 dopiero wiadomo było w 7 mscu bo Julia uparta i ciągle dupsko pokazywała [emoji38]

Ja już byłam o krok od zamówienia już nawet wybrałam sobie wzór [emoji6]Trochę przeraża mnie wielkość tej poduszki a ja w ciągu nocy bardzo często przekręcam się z boku na bok i tak się zastanawiam jak to by było z tą poduszka [emoji28]
Ja tez sie wierce, tej mojej nie muszę przekładać jak się obraca to jest wystarczająco zawinięta żeby się podeprzeć tez na drugim boku. Mamaginekolog mowila tez ze z nia tez na prawie plecach mozna i przyznaje ze jest ok, mimo to ze przed ciaza raczej na wznak nie spalam. To zależy od wzrostu i wielkości poduszki.mam 166 i ta motherhood jest na tyle duża że jest wygodnie.

Jakie bierzecie witaminki i ile za nie płacicie?
Bo ja właśnie Pregna Plus, moim zdaniem ma najprostszy skład bez zbędnych witamin, ta złota piątka niezbędna w ciąży i u mnie w mieście nie znalazłam taniej niż 45zł =/ i dzisiaj wchodzę na doz.pl i zamówiłam sobie na 31,99zł i odbiór osobisty gratis w aptece koło mnie gdzie pytałam i też ponad 40zł kosztuje :p Także jakbyście chciały to lepiej przez stronę zamówić, a te DOZ apteki są w wielu miastach.

Bo ja właśnie Pregna Plus, moim zdaniem ma najprostszy skład bez zbędnych witamin, ta złota piątka niezbędna w ciąży i u mnie w mieście nie znalazłam taniej niż 45zł =/ i dzisiaj wchodzę na doz.pl i zamówiłam sobie na 31,99zł i odbiór osobisty gratis w aptece koło mnie gdzie pytałam i też ponad 40zł kosztuje [emoji14] Także jakbyście chciały to lepiej przez stronę zamówić, a te DOZ apteki są w wielu miastach.
Ja płaciłam u mnie w mieście w aptece 35zł ale właśnie słyszałam że są różne rozbieżności w cenach jeżeli chodzi o pregne[emoji57]

reklama
Bo ja właśnie Pregna Plus, moim zdaniem ma najprostszy skład bez zbędnych witamin, ta złota piątka niezbędna w ciąży i u mnie w mieście nie znalazłam taniej niż 45zł =/ i dzisiaj wchodzę na doz.pl i zamówiłam sobie na 31,99zł i odbiór osobisty gratis w aptece koło mnie gdzie pytałam i też ponad 40zł kosztuje [emoji14] Także jakbyście chciały to lepiej przez stronę zamówić, a te DOZ apteki są w wielu miastach.
Też właśnie biorę te witaminki[emoji6]w rosmanie jakoś za 40 coś ostatnio kupiłam.

Do góry