reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

Ale masz fajnie :) ja też cierpię z powodu upałów, nawet w nocy nie jest nic chłodniej. Siedzę pod wiatrakiem normalnie.
A co do zakupów to polecam wam też jeszcze tesco, auchan, kik. Tam też można kupić rzeczy w dobrych cenach. Wiadomo, że taki bejbik od razu szybko ze wszystkiego wyrasta, więc też nie zamierzam obkupywać go w hm czy smyku. Sama dla siebie kupuję w lumpku czasem, to dziecko też może mieć używane :)

@Tasza powodzenia na wizycie;)

reklama
Ja ostatnio cierpie na niskie ciśnienie, ciągle jal wstaje to mam ciemno przed oczami, a wczoraj byliśmy w parku chwile rozmawialiśmy ze znajomymi i musiałam usiaść no już czułam, że jeszcze chwila i bym im zjechała tam. A potem okropny ból głowy. Nigdy tak nie miałam, mam nadzieje, że to przejdzie bo dzisiaj też sie jakoś ciulato czuje.

W smyk jest najdrożej. W ogóle nie warto tam wchodzić ;) ja mam fotelik 0-9, mój synek ma rok i waży 8,5kg, ale on jest drobny. I ja uważam, że dziecko powinno jak najdłużej jeździć tyłem, tak jest najbezpieczniej. :)Ja mam niania 3g, ale to jest płatna chyba. Jest na pewno darmowa wersja próbna.
Jaki masz fotelik?

[emoji110] [emoji110] czekamy na wieści i fotki dzidzi [emoji6] Oj zazdroszczę... Ja mogę co najwyżej w wannie się moczyc [emoji1] upał okropny. Ręce i nogi mi puchną, masakra jakaś [emoji30]
Ciśnienie niskie za to puls mi skacze jak pieron..siedzę w domu bo mam fajnie chłodno a basen też mam ale boje się moczyć bo ja jestem skłonna do zapaleń pęcherza. Moje wczorajsze łupy[emoji4]
IMG_20180802_114502.jpg

Załączniki

• IMG_20180802_114502.jpg
    IMG_20180802_114502.jpg
    98,7 KB · Wyświetleń: 164
Dziewczyny tak mówicie, że często chodzicie do toalety, ja tak nie mam. Nie pije dużo ale też nie mało. Chodzę normalnie, a w nocy to wcale albo raz. Za to rano jak się budzę to pęcherz chce mi pęknąć;) mocz jest bardzo jasny także ilość płynów raczej jest wystarczająca. Lekarz mi mówił żeby obserwować kolor moczu, taki bardzo ciemny podchodzący pod brąz jest oznaką odwodnienia. Mówił, że gdyby tak się zdarzyło mam iść do szpitala na kroplówkę.

Za to coraz gorzej zasypiam, kładę się na lewym boku to mnie ciągnie z prawej strony brzuch, na prawym boku to ciągnie lewa strona[emoji849] bo brzuch jakby opada na tą stronę na której leżę i ciągnie przez to z drugiej...w rezultacie męczę się z godzinę zanim zasnę, jeszcze ten upał. Też tak macie?
Tak mialam. Temu zasypiam na plecach. A budze sie czasem na boku wiec moze tez Wiola sprobuj zasnac na plecach :)

W smyk jest najdrożej. W ogóle nie warto tam wchodzić ;) ja mam fotelik 0-9, mój synek ma rok i waży 8,5kg, ale on jest drobny. I ja uważam, że dziecko powinno jak najdłużej jeździć tyłem, tak jest najbezpieczniej. :)Ja mam niania 3g, ale to jest płatna chyba. Jest na pewno darmowa wersja próbna.
Znalazlam darmowa. Tak mi sie wydaje. Tylko czekam az maz wroci bo to sie paruje przez wi fi :)

reklama
Do góry