Camilla29love
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie odebralam tego zle.I wiecie Żeby nie było że mam coś przeciwko późnemu macierzyństwu. Niech każdy robi jak uważa ale ten mój pseudo szwagier mając 50 lat myśli o kolejnym dziecku gdzie wejście na trzecie piętro sprawia mu problem a jedyną atrakcją dla dzieci jest Spacerek.. jak byli tutaj u nas i ta mała 4-letnia zaczęła bawić się z dziećmi i z moim mężem to po pięciu minutach miała dość ona chyba nie zdawała sobie sprawy że można tak szaleć gdzie indziej niż w przedszkolu.. i dodatkowo nie jest zbyt stały w uczuciach biorąc pod uwagę że mając piątkę dzieci jego rekord to dwójka z jedną kobietą i po prostu boję się że moja siostra za chwilę może zostać sama z trójką małych dzieci bo jedna ma 4 drugi nawet roczku A jak się postarają o kolejne to już sobie tego w ogóle nie wyobrażam!
Stelka38, patrzyłam w naszej tabeli i Ty chyba płci nie znasz jeszcze prawda? Chyba że coś się zmieniło a mi umknęło? Jeśli będziesz miała chłopca, a masz trudną sytuację, to ja Ci chętnie te typowo chłopaczyńskie wyślę [emoji6] Mało tego, mam dwa łóżeczka i dwie wanienki ze stojakami, wiadomo, że z dwóch nie będę korzystać, więc też się chętnie pozbędę [emoji2]
Ja mogę mieć wózek od siostry ,ale ona ma z tych takich większych wózków a mi zależy żeby był lekki i zgrabny ja mieszkam na wsi więc wózek muszę wozić w bagażniku bardziej skupiam się na lepszym foteliku samochodowym [emoji4]Cześć dziewczyny wstalam A tu już od rana 28 stopni.
Mi też szwagierka proponuje wózek ale za bardzo od niej nie chce. Szwagier łóżeczko itd ciuszki napewno wezmę ale łóżeczko i wózek mam już upatrzony. Też bym chciała jeszcze jedno dziecko więc zobaczymy. Na Olx też oglądam i są fajne wózki używane za dobra cenę. My się też budujemy. Akurat wszystko zbiegło się w czasie więc myślę że ten nowy wózek sobie odpuszczę zobaczymy.