Dziękuję ;DKolory szycia [emoji4][emoji4][emoji4]
reklama
Mam pytanie do dziewczyn co chodzą do gina prywatnie, czy wasi lekarze też każą wam przychodzić po skierowanie na badania do poradni w której przyjmują na nfz? Bo ja muszę tak chodzić, bo mój wystawia mi tylko l4 u siebie w gabinecie, a po resztę chodzę do niego do przychodni.
paulenka91
Fanka BB :)
Kolejny siusiorek[emoji6][emoji8]super!!a ja powiem Wam że coraz bardziej też czuje małego. U nas też poschmurno ale nadal dusznoOmg, nie było mnie kilka dni i prawie 100 stron powstało Nie jestem w stanie tego przerobić, ale co nieco poczytam
Chciałam się podzielić, że tym razem będzie synek Czysta rewelacja, bardzo się cieszę, chyba nawet bardziej niż mąż Od 6 dni czuję Małego jak się komunikuje ze mną To jest taaaaaakie miłe uczucie Grzesiek na razie zazdrości
Pozdrawiam wszystkich i zdrówka!!
Kicia_83
Wydaje mi się, że gdyby wystawił Ci skierowanie ze swojej prywatnej praktyki, to nie zrobisz ich bezpłatnie. Wtedy badania są pełnopłatne. A jak masz przez przychodnię NFZ, to robisz je na koszt NFZMam pytanie do dziewczyn co chodzą do gina prywatnie, czy wasi lekarze też każą wam przychodzić po skierowanie na badania do poradni w której przyjmują na nfz? Bo ja muszę tak chodzić, bo mój wystawia mi tylko l4 u siebie w gabinecie, a po resztę chodzę do niego do przychodni.
Camilla29love
Mój lekarz wystawia mi skierowanie odrazu w gabinecie [emoji6]On przyjmuje na NFZ w innym mieście, może dlategoMam pytanie do dziewczyn co chodzą do gina prywatnie, czy wasi lekarze też każą wam przychodzić po skierowanie na badania do poradni w której przyjmują na nfz? Bo ja muszę tak chodzić, bo mój wystawia mi tylko l4 u siebie w gabinecie, a po resztę chodzę do niego do przychodni.
Camilla29love
Tak jest ,jakby ci wystawił u siebie w gabinecie to byś miała płatne a takto masz darmowe ,więc korzystaj jak możesz [emoji4]
Asia92
Mam pytanie do dziewczyn co chodzą do gina prywatnie, czy wasi lekarze też każą wam przychodzić po skierowanie na badania do poradni w której przyjmują na nfz? Bo ja muszę tak chodzić, bo mój wystawia mi tylko l4 u siebie w gabinecie, a po resztę chodzę do niego do przychodni.
To i tak masz dobrze, ja chodzę prywatnie i za badania płace.
Mój przyjmuje i w moim mieście i w mieście obok zarówno prywatnie i na nfz i każe wszystkim pacjentkom przychodzić do przychodni, bo tak jak pisze Oceania, trzeba by płacić za badania. A przecież skierowanie od lekarza to skierowanieMój lekarz wystawia mi skierowanie odrazu w gabinecie [emoji6]On przyjmuje na NFZ w innym mieście, może dlatego
reklama
Tasza
Mój tylko prywatnie przyjmuje, więc wszystko jest pełnopłatne.Mam pytanie do dziewczyn co chodzą do gina prywatnie, czy wasi lekarze też każą wam przychodzić po skierowanie na badania do poradni w której przyjmują na nfz? Bo ja muszę tak chodzić, bo mój wystawia mi tylko l4 u siebie w gabinecie, a po resztę chodzę do niego do przychodni.