reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Hej, kurczę od wczoraj was czytam i dopiero przebrnęlam, a nie było mnie tylko 2 dni Wczoraj odebrałam wyniki prenatalnych i jest wszystko ok. Uff kamień z serca Na zaparcia polecam jak najbardziej len, najlepiej wieczorem wypić takiego gęstego glutka, a rano na 100% toaleta, wypróbowałam jak się odchudzałam przed ciążą.
Stella na prenatalne już za późno, wykonuje się je najpóźniej do 13+6 tc i ani dnia później, bo wynik już nie jest miarodajny.
Moje połówkowe będą w 20 tyg ciąży, ale jeszcze nie jestem umówiona, mam dzwonić w 19 tygodniu. 10 sierpnia mam wizytę -proszę o dopisanie do tabelki, może w końcu dowiem się czy przeczucie mnie znowu nie zawodzi i czy to synuś. Kurczę, ale wam zazdroszczę, że już tyle z was zna płeć A co do ruchów to już czuję je na maksa od kilku dni, jak leżę na plecach. Jest to takie leciutkie drapanie, albo przepychanie się pod skórą. Chociaż tego jeszcze ani nie widać, ani nie czuć na zewnątrz, a mąż i córka już nie mogą się doczekać, aż oni też poczują Trzymam kciuki za wszystkie wizyty Piękne dzidzie U nas dziś pochmurno i trochę wreszcie odpoczywam, bo te upały mnie wykańczają.

Omg, nie było mnie kilka dni i prawie 100 stron powstało :-D:-D:-D:-D:-D Nie jestem w stanie tego przerobić, ale co nieco poczytam ;)
Chciałam się podzielić, że tym razem będzie synek :D:D Czysta rewelacja, bardzo się cieszę, chyba nawet bardziej niż mąż :-) :) Od 6 dni czuję Małego jak się komunikuje ze mną :) To jest taaaaaakie miłe uczucie :) Grzesiek na razie zazdrości :D
Pozdrawiam wszystkich i zdrówka!!

reklama
Do góry