reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

A Wasze mamuśki jakie miały złote teksy?
Mamusie starszych dzieci, już lecą do Waszych dzieci takie hity?
Moja jeszcze mówiła "ucz się bo czarno widzę tą twoją mature" i jak mówiłam, że pić mi się chce to było "herbate se zrób" [emoji16]
A no i "jak ci sie cos nie podoba to sie wyprowadz" [emoji16]

Ja bym jeszcze dodała:
„Odwróć się do ściany i śpij”
„Wy mnie chcecie do grobu wpędzić”
„Mamo mogę „tam” iść, wszyscy z klasy idą”-„Ty nie jesteś jak wszyscy”
„Mamo jaka dziś zupa”-„zupa z trupa”(to oczywiście żartem było powiedziane)

reklama
Ja bym jeszcze dodała:
Moja jeszcze.mowila przed wywiadówka ze'znow będzie świecić oczami' [emoji23]

Właśnie zastanawiam się nad treningami takimi dla kobiet w ciąży , rozpoczęłam właśnie 2 trymestr ale boję się że coś się stanie mam jakąś blokadę [emoji849]

Zawsze możesz skonsultować to z lekarzem i zobaczysz co on powie, doradzi co Ci wolno a czego nie. Poza tym na zajęciach dla ciężarnych są specjalnie dobrane ćwiczenia, po to właśnie aby nie zaszkodzić.

Zawsze możesz skonsultować to z lekarzem i zobaczysz co on powie, doradzi co Ci wolno a czego nie. Poza tym na zajęciach dla ciężarnych są specjalnie dobrane ćwiczenia, po to właśnie aby nie zaszkodzić.
Napewno to skonsultuje z lekarzem, wogóle muszę się dowiedzieć czy u mnie w mieście są takie zajęcia dla ciężarnych [emoji4]Wcześniej byłam bardzo aktywna i brakuje mi tego [emoji6]

Ja bym jeszcze dodała:

Ahahaha[emoji23] "Ty nie jesteś wszyscy" też u mnie było;) z innych to "jak nie chcesz się uczyć to idź rowy kopać" [emoji23] "zostaw ziemniaki ale mięso zjedz" "jak Ci się nie podoba to się wyprowadź" jak mówiłam, że mi się nudzi to często słyszałam "to się rozbierz i pilnuj ubrań" [emoji23] "dom to nie hotel".

Byłam dziś w pracy oddać wszystkie moje rzeczy, taka u nas zasada jak ktoś dostanie zakaz pracy. Ledwo tam dojechałam... musiałam jechać metrem z jedną przesiadką. Duchota okropna:/ jak wracałam to już nie mogłam wytrzymać, weszłam do domu i bełt[emoji15] zawsze tak mam jak gdzieś wyjdę w ten gorąc [emoji20] nie da się żyć. Ale wszyscy się ucieszyli, że mnie widzą. Dostałam kartkę i bon podarunkowy oraz siatę jabłek papierówek[emoji4] dostali cały kosz od pacjenta prosto z ogrodu[emoji6]

Wczoraj było mi tak gorąco wieczorem, że oboje z narzeczonym obkładaliśmy się mokrymi ręcznikami i na czoło dodatkowo okład[emoji51] chcę jesień!!

Trzymam kciuki za wizyty![emoji1307]

Dziewczynki u mnie wszystko ok ;)
IMG_1051.JPG

Załączniki

• IMG_1051.JPG
    IMG_1051.JPG
    187,5 KB · Wyświetleń: 245
może z takich jest lekka i wygodna zero nacisku na brzuch oczywiście kwestia gustu
powodzenia n wizytach

reklama
W tej aplikacji od Oli jest fajnie napisane o aktywności [emoji4]
Screenshot_20180731-115717.jpg
Screenshot_20180731-115732.jpg
Screenshot_20180731-115740.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180731-115717.jpg
    Screenshot_20180731-115717.jpg
    96,7 KB · Wyświetleń: 256
  • Screenshot_20180731-115732.jpg
    Screenshot_20180731-115732.jpg