reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Albo to nie jest kwestia lekarza tylko prywatnej przychodni, która na wszystkim oszczędza. Nawet sprawnego aparatu USG tam nie mają . Niby przyjmują pacjentów na NFZ ale biorą tylko za to pieniądze a pacjentom oferują minimum wszystkiego. Takie są moje przypuszczenia.
To jest nie do pomyślenia, idiota jakiś.. tym bardziej, że mówiłaś mu o plamieniu i USG nie zrobił czy wszystko ok?? Ja też chodzę do prywatnej kliniki i usg mam na każdej wizycie. Olewka po całości, przykre [emoji52] zmiana lekarza w pierwszej kolejności!

reklama
35+ łaski nie robi i na pappa musi dbać albo tak jak u mnie skierowanie do poradni genetycznej i oni dopiero skierowania dawali. Tylko nie wiem czy na pappa nie jest już za późno. A grupę krwi przy pierwszym dziecku też muszą dac skierowanie. Kurczę faktycznie masz jakiegoś buca
No coś jest nie tak , mi grupę krwi dali na pierwszej wizycie i to przy trzecim dziecku ..bo się oburzyli że mam stary dokument. A czemu glukozę teraz ? Masz jakieś podejrzenie cukrzycy ?

Przychodnia jest prywatna ale wizyty na NFZ
No niestety tak jak już pisałam ,na NFZ przysluguja 3 USG ,a badania wydają często bardzo oszczędnie.. oczywiście są wyjątki ,ale jak przychodnia boi się np kontroli to nie ma na co liczyć . Ja dlatego chodzę i na NFZ i prywatnie , bo też stwierdziłam że 20 lat już nie mam ( wtedy prowadziłam na NFZ ;-) i to nie na moje nerwy ..w twoim wypadku uważam że nie ma co oszczędzać i powinnas sobie ogarnąć jakis porządny prywatny gabinet .

No coś jest nie tak , mi grupę krwi dali na pierwszej wizycie i to przy trzecim dziecku ..bo się oburzyli że mam stary dokument. A czemu glukozę teraz ? Masz jakieś podejrzenie cukrzycy ?
Nie mam. Robiłam miesiąc temu cukier i miałam 87. Myślałam, że to z piciem glukozy robi się standardowo. Nie ?

reklama
Do góry