reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Albo to nie jest kwestia lekarza tylko prywatnej przychodni, która na wszystkim oszczędza. Nawet sprawnego aparatu USG tam nie mają . Niby przyjmują pacjentów na NFZ ale biorą tylko za to pieniądze a pacjentom oferują minimum wszystkiego. Takie są moje przypuszczenia.
To jest nie do pomyślenia, idiota jakiś.. tym bardziej, że mówiłaś mu o plamieniu i USG nie zrobił czy wszystko ok?? Ja też chodzę do prywatnej kliniki i usg mam na każdej wizycie. Olewka po całości, przykre [emoji52] zmiana lekarza w pierwszej kolejności!

reklama
35+ łaski nie robi i na pappa musi dbać albo tak jak u mnie skierowanie do poradni genetycznej i oni dopiero skierowania dawali. Tylko nie wiem czy na pappa nie jest już za późno. A grupę krwi przy pierwszym dziecku też muszą dac skierowanie. Kurczę faktycznie masz jakiegoś buca
No coś jest nie tak , mi grupę krwi dali na pierwszej wizycie i to przy trzecim dziecku ..bo się oburzyli że mam stary dokument. A czemu glukozę teraz ? Masz jakieś podejrzenie cukrzycy ?

Przychodnia jest prywatna ale wizyty na NFZ
No niestety tak jak już pisałam ,na NFZ przysluguja 3 USG ,a badania wydają często bardzo oszczędnie.. oczywiście są wyjątki ,ale jak przychodnia boi się np kontroli to nie ma na co liczyć . Ja dlatego chodzę i na NFZ i prywatnie , bo też stwierdziłam że 20 lat już nie mam ( wtedy prowadziłam na NFZ ;-) i to nie na moje nerwy ..w twoim wypadku uważam że nie ma co oszczędzać i powinnas sobie ogarnąć jakis porządny prywatny gabinet .

No coś jest nie tak , mi grupę krwi dali na pierwszej wizycie i to przy trzecim dziecku ..bo się oburzyli że mam stary dokument. A czemu glukozę teraz ? Masz jakieś podejrzenie cukrzycy ?
Nie mam. Robiłam miesiąc temu cukier i miałam 87. Myślałam, że to z piciem glukozy robi się standardowo. Nie ?

reklama
Do góry